spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó
Napraforgó
E-Napraforgó 2014. április
2014. április 08.

null

 
E-Napraforgó 2014. március
2014. március 15.

null

 
FELHÍVÁS FEJLESZTÉSI PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE
2013. december 13.

A Közösségfejlesztők Egyesülete, a Dialóg a Közösségekért Egyesület (Miskolc), az Életfa Segítő Szolgálat Egyesület (Debrecen) és a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete (Békéscsaba), a Norvég Civil Támogatási Alap által finanszírozott program keretében, fejlesztési programban való részvételre hívja az Észak-Magyarországon, Észak-Alföldön és Dél-Alföldön működő, közösségi szolgáltatásokat fenntartó civil szervezeteket és informális közösségeket,csoportokat.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT...
2013. december 13.

A jó közösség a település hajtóereje lehet

Fókuszban a közösségi munka címmel szervezett a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete konferenciát november 15-én Békéscsabán, a Szlovák Kultúra Házában, a megye különböző településeiről érkező civil szervezetek vezetői, közművelődési intézmények munkatársai részére.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2013. december 13.

A turisztikai tevékenységek ösztönzését célzó pályázat

A Kiírásra 2013. november 25-től december 20-ig lehet benyújtani a támogatási kérelmeket a LEADER Helyi Akciócsoportokhoz. A dokumentumot postán kell eljuttatni, hiánypótlásra nincs lehetőség.

Tovább...
 
MEGYEI RENDEZVÉNYEK, FELHÍVÁSOK
2013. december 13.

Zempléni szlovák táncok - továbbképzés és táncház hagyományőrző táncosokkal

A Békés Megyei Néptáncosok Szövetsége 2013. december 15-én, vasárnap továbbképzést szervez Zempléni szlovák táncok témában. Az egész napos programban szerepel délelőtt 10 órától 13 óráig és délután 14 órától 17 óráig Parchovany-i szlovák táncok tanítása Kaszai Lili - Aranygyöngyös táncos és Fundák Kristóf - Örökös Aranysarkantyús táncos vezetésével.

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
2013. december 13.

Csepreghy: Hatékonyabb fejlesztések valósulhatnak meg a Dél-Alföldön

A most záruló uniós költségvetési ciklussal összehasonlítva több és hatékonyabb fejlesztés valósulhat meg 2014 és 2020 között a dél-alföldi régióban – jelentette ki Csepreghy Nándor kiemelt fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár hétfőn Szegeden.

Tovább...
 
E-Napraforgó 2013. december
2013. december 12.

null

 
Non-profit menedzsment képzés Vésztőn
2013. november 15.

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete – a vésztői Sinka István Művelődési Központ és Városi Könyvtár, valamint a Körös-sárréti Civil Szervezetek Szövetsége partnerségével - non-profit menedzsment képzést indított október 19-én a Vésztőn és környékén, valamint a szeghalmi kistérségben működő civil szervezetek fejlesztése, erősítése, felkészítése érdekében.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT...
2013. november 15.

Nyitott Tanulási Központok nyílnak Békés megyében – a sikeres álláskeresésért, a munkahelyek megtartásáért és a foglalkoztathatóság javításáért

2013. október 18-án megnyitotta kapuit a Békéscsabai Nyitott Tanulási Központ. November 8-án és 11-én további központok nyílnak Szarvas és Békés településeken. A Tanulási Központok küldetése a munkahelyen, a magánéletben, a közéletben való boldoguláshoz felhasználható és a személyes kibontakozáshoz szükséges ismeretek biztosítása mindenki számára.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2013. november 15.

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP PÁLYÁZATI FELHÍVÁSAI

Civil szervezetek működési célú támogatása 2014.

A pályázat célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése, a civil szervezetek működési költségeihez való hozzájárulás révén.

Tovább...
 
MEGYEI RENDEZVÉNYEK, FELHÍVÁSOK
2013. november 15.

Meghívó
A  Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete  a "FÓKUSZBAN A KÖZÖSSÉGI MUNKA" Újszerű közösségi kezdeményezések, jó gyakorlatok!  címmel konferenciát szervez, melynek

Időpontja: 2013. november 15. (péntek) 13.00 óra

Helyszíne: Szlovák Kultúra Háza – Békéscsaba, Kossuth tér 10.

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
2013. november 15.

Sajtótájékoztató a Kulturális közfoglalkoztatási programról

Négyezer fő részvételével, 2,5 milliárd forintos kerettel indul a hazai települések harmadát érintő, kulturális közfoglalkoztatási program novemberben. A Nemzeti Művelődési Intézet (NMI) által indított program célja, hogy újító módon, kulturális és közösségi értékteremtésre, a nemzeti kultúra terjesztésére használja ki a közmunkaprogram lehetőségeit.

Tovább...
 
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2013. november 15.

Szín Közösségi Művelődés    folyóirat 18/4-es lapszám

Új honlapunkon (www.nmi.hu) a folyóirat önálló web-felületen érhető el, amelyen az aktuális számhoz tartozó beharangozók mellett, folyóirat-archívum, szerkesztőségi információk, továbbá megrendelési lehetőség és lapismertető is kapcsolódik.

Tovább...
 
Megjelent az E-Napraforgó novemberi száma
2013. november 14.

null

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 61 - 75 / 570
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB