spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó
Napraforgó
Közösségfejlesztők regionális találkozója Békéscsabán
2007. február 14.
A Közösségi Kezdeményezéseket Támogató Hálózat Békés megyei csoportja szakmai találkozóra hívta a régió másik két megyéjének közösségfejlesztő műhelyeit Békéscsabára. A három napos (2007. február 23-24-25) dél-alföldi találkozó  keretében a vendégeknek lehetőségük nyílik tapasztalatcsere látogatást tenni Tarhosra a Közösségi Házba, a Tarhos Fejlődéséért Közhasznú Egyesületnél; Békésen megtekinteni a Civil Szervezetek Házát és  beszélgetni a helyi civil szervezetek képviselőivel; találkozni a Mégis Van Remény Egyesület szakmai vezetőjével, és betekintést nyerni a szervezet által megvalósított projektekbe.
Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2007. február 14.

EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS CIVIL SZERVEZETEK BEVONÁSÁVAL

Együttműködési megállapodást írt alá a napokban a Békéscsabai Civil Szervezetek Szövetsége a megyeszékhely önkormányzatával. - Két éve dolgozunk együtt közös programokon a városháza egészségügyi irodájával. Tagszervezeteink közös pályázataihoz több alkalommal sikerült megszerezni az önkormányzat támogatását - ecsetelte a megállapodáshoz vezető utat Gólya Pál, a szövetség elnöke.
Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2007. február 14.
OFA PÁLYÁZATOK 2007-BEN

2007 folyamán várhatóan 27 pályázati programot hirdet Közalapítványunk. A felhívások folyamatosan jelennek meg az OFA honlapján.

Az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány az alábbi támogatási programokat indítja 2007 első félévében. A programok megvalósítására fordítandó támogatási összeg a Szociális és Munkaügyi Minisztériumtól, a Munkaerőpiaci Alapból származik.
Tovább...
 
HÍREK, INFORMÁCIÓK
2007. február 14.

ÖSSZEFOGLALÓ A NEMZETI CIVL ALAPPROGRAMOT ÉRINTŐ VÁLTOZÁSOKRÓL

(2006. december - 2007. január)
Tovább...
 
RENDEZVÉNYEK, KÉPZÉSEK
2007. február 14.

CIVIL BÁL

A Békéscsabai Civil Szervezetek Szövetsége szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a 2007. február 24-én, szombaton, 18. 30-tól kezdődő Civil Bálra!

Helyszín: Party Étterem (Békéscsaba, Szabadság tér 11-17.)

A belépőjegy ára 2000.- Ft, mely magában foglalja a vacsorát, és az élőzenei mulatságot!
Tovább...
 
EGYÉB INFORMÁCIÓK
2007. február 14.

ÁLDOZATSEGÍTŐ SZOLGÁLAT

A bűncselekmények áldozatainak segítéséről és az állami kárenyhítésről szóló 2005. évi CXXXV. törvény a bűncselekmények áldozatai részére az állam az alábbi támogatásokat nyújtja
Tovább...
 
KÖNYVAJÁNLÓ
2007. február 14.

Henry Mintzberg: Stratégiai szafari

Óriási tapasztalatánál fogva Mintzberg a stratégiai menedzsment nagy öregje.
E kézikönyvben remek humorral, könnyen érthetően foglalja modellekbe a lehetséges stratégiai választásokat – a gyakorlatban dolgozók számára hasznosan, az elméleti szakemberek és diákok számára érdekesen.
Tovább...
 
Az Állampolgári Részvétel Hete +
2007. január 19.

2006. szeptember 22-29.
Megmozdul a civil társadalom!!!

"Mindegy, ha rosszul járunk, csak a másik fél is veszítsen!"

KÖZBIZALOM 2006

A címben jelzett mondások szülik - egyebek között - a bizalmatlanságot, aminek végül, többnyire mindenki a vesztese lesz. A magyar társadalomban a közbizalom a mélyponton stagnál, aminek nagyon nagy árát fizetjük mindannyian.
Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2007. január 19.
Gádoros. CIVILEK. A Hagyományőrző és Faluszépítő Egyesület évzáró rendezvényén majd 100 gádorosi vett részt. Értékelték az elmúlt évet, a civil szervezet által megszervezett rendezvényeket (falunap, disznótoros). Az egyesületnek jelenleg több mint félszáz tagja van.
Tovább...
 
HÍREK, INFORMÁCIÓK
2007. január 19.

MOBILITÁS ORSZÁGOS IFJÚSÁGI SZOLGÁLAT

2007. január elsejétől a hazai ifjúsági munka szakmai-módszertani, és szolgáltatási erőforrás-központja részben új profillal folytatja működését.

A kormányzati háttérintézmények átalakításából fakadóan az átstrukturált intézmények elsősorban funkciókra és csak másodsorban szakterületekre koncentrálnak. A Foglalkoztatási és Szociális Hivatalon belül működik majd önálló szakmai egységként a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat. A Szociális és Munkaügyi Intézeten belül az ifjúságkutatás, az eddig az európai források kezeléséről ismert ESZA Kht keretein belül pedig a nemzeti és regionális pályázatok kezelése történik meg.
Tovább...
 
A NEMZETI CIVIL ALAPPROGRAM AKTUÁLIS HÍREI
2007. január 19.

Új kezelőszervezet

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2007. január 1-jétől a szociális és munkaügyi miniszter 15/2006. sz. utasítása alapján a Nemzeti Civil Alapprogram 2007. évi pályáztatással összefüggő feladatait az Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Kht. (ESZA Kht.) vette át az eddigi pályázatkezelő szervezettől, a Magyar Államkincstártól. Ez kizárólag a 2007. évben megjelenő pályázatokra vonatkozik.

Kérjük, hogy a 2004-2006. évi pályázataikkal kapcsolatban az adott pályázati felhívásban megjelölt, területileg illetékes Magyar Államkincstárat keressék.
Tovább...
 
KÉPZÉSEK
2007. január 19.

TISZTELT CIVIL SZERVEZETI VEZETŐ!

Az Endrődi Közösségi Ház a Gyomaendrődön működő civil szervezetek vezetői részére pályázatíró tréninget szervez, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

A képzés helyszíne: Endrődi Közösségi Ház, Blaha u. 21.(Tel: 66/386-917, e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges )
Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2007. január 19.

AZ NCA DÉL-ALFÖLDI REGIONÁLIS KOLLÉGIUMA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

A Nemzeti Civil Alapprogram Dél-alföldi Regionális Kollégiuma pályázati felhívást tesz közzé, melynek célja az NCA törvény 3. § szerinti civil szervezetek 2006. évi működéséhez kapcsolódó kiadásaihoz történő hozzájárulás.

Támogatási keretösszeg: 44.264.000,-Ft

A pályázat benyújtásának határideje: 2007. január 29.
Tovább...
 
FELHÍVÁS
2007. január 19.

"A Valódi Civil Partnerségért díj" - jelölési felhívás!

Partnerség, együttműködés, összefogás, közös munka – rendszeresen hallhatjuk ezeket a kifejezéseket, ha a közigazgatás és a civil szektor kapcsolata kerül szóba, de azt is tudjuk, hogy sok esetben nem valósul meg a közigazgatási szervek – legyenek ezek helyi vagy országos intézmények – és a civil szervezetek tényleges együttműködése.
Tovább...
 
KÖNYVAJÁNLÓ
2007. január 19.

Önkéntesség, jótékonyság, társadalmi integráció
Czike Klára-Kuti Éva

Több mint egy évtized telt el a lakossági adományok és önkéntes tevékenységek első magyarországi felmérése óta. A megismételt vizsgálat jóvoltából most végre ismét alkalom nyílik rá, hogy tények alapján alkossunk képet a társadalmi cselekvésnek ezekről a fontos formáiról.
Tovább...
 
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 38 Következő > Utolsó >>

Eredmények 556 - 570 / 570
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB