spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2009. március
2009. március
VÁLASZTOTTUNK - a Nemzeti Civil Alapprogram hírei
2009. március 18.

2009. március 13-án  Szegeden – a dél-alföldi regionális szervezetek elektori gyűlésén – a jelenlévő civil szervezetek az NCA Dél-alföldi Regionális Kollégiumába az alábbi 9 tagot választották meg:

Tovább...
 
CIVIL RENDEZVÉNYEK SARKADON
2009. március 18.

3 éves lett a SaRock, azaz a Sarkadi Rock Klub  

2009. február 6.-án ünnepelte a Sarkadi Rock Klub, azaz a SaRocK fennállásának 3. évfordulóját. 3 éve, 2006 februárjában egy maroknyi csapat, Mórocz Tibor (Tibi bá’) vezetésével elhatározták, hogy a kocsma és a diszkó helyett ők inkább a Művelődési Ház Pince Klubjában találkoznak hétről hétre és a nekik tetsző zenéket fogják hallgatni.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT...
2009. március 18.

Biotermesztési találkozó és konferencia Szarvason

A Biokultúra mozgalom Magyarországi indulásának 25 éves évfordulója alkalmából sikeres találkozó és konferencia zajlott le Szarvason, a Dél- alföldi Biokultúra Egyesület központjában március 7-én.

Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2009. március 18.

Hetvenmillió forint segít a térség civil szervezeteinek

Megszületett a Békés Megyei Önkormányzat 2009-2013 közötti időszakra szóló civil stratégiája. Ennek keretében nem kevesebb, mint 70 millió forintot osztanak ki idén a civil szervezetek számára. Az új stratégia egyik fontos célja az, hogy a megye kötelezően ellátandó feladatait a civilek végezzék.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2009. március 18.

Az NCA Dél-alföldi Regionális Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek működésének támogatására (Pályázat kódja: NCA-DA-09)

A pályázat célja: a civil szervezetek működéséhez való hozzájárulás, mind eszköz és infrastruktúra, mind humánerőforrás tekintetében, melyek elősegítik a szervezet fejlődését, működését. A pályázat célja továbbá civil szervezetek szoftverekhez való hozzájutásának támogatása.

Tovább...
 
AKTUÁLIS
2009. március 18.

Még több civil az információs sztrádán!

2009-ben is folytatódik a Microsoft Korlátlan Lehetőségek programjának keretében a NIOK Alapítvány és a CISZOK hálózat e-civil programja.

Magyarországon 60 ezer körüli a bejegyzett civilszervezetek száma, ugyanakkor ennek csak egész kicsi töredéke rendelkezik a mai kor elvárásának megfelelő információs technológiai felszereltséggel és tudással. Hogy ez a helyzet megváltozzon, a Microsoft idén is támogatja, 120.000 dollárral, a NIOK Alapítvány E-Civil programját, melynek keretében országszerte több ezren ismerkedhetnek meg a számítógép- és internethasználattal.

Tovább...
 
RENDEZVÉNYEK, PROGRAMOK
2009. március 18.

Húsvéti játszóház Szarvason

Április 4.-én szombaton 9-12 óráig a Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete székházában Húsvéti játszóházat tart az egyesület. Minden érdeklődő gyereket és felnőttet szeretettel várnak!

Tovább...
 
KÖNYVAJÁNLÓ
2009. március 18.

BÉKÉS MEGYEI KULTURÁLIS CIVIL SZERVEZETEK CÍMTÁRA

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete  – a Békés Megyei Önkormányzat támogatásával – megjelentette a megyében működő kulturális civil szervezetek címtárát, amely az egyesületek, alapítványok elérhetőségi adatain kívül a szerveztek szolgáltatásait is tartalmazza.

A kötet kölcsönözhető az egyesület szakkönyvtárából, illetve hozzáférhető a megye közművelődési intézményiben.

 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB