spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2009. február
2009. február
KÖRÖS-SÁRRÉTI CIVIL KEREKASZTAL
2009. február 12.

2008. január 24-én Szeghalom és Vésztő után, immár harmadik alkalommal tartott információs napot és probléma feltáró-megoldó tréninget a Körös-sárréti Civil Szervezetek Szövetsége Dévaványán a helyi civil házban.

A programot megálmodó és kivitelező tagszervezetek képviselői (Csontosné Lakatos Gabriella, Ösvény Esélynövelő Alapítvány - Füzesgyarmat; Kovács Lajos, Senshi Karate Egyesület - Szeghalom; Ambrus Szilvia, Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete - Békéscsaba - Szeghalom) szeretnék a térségben működő szervezeteket bevonni, aktivizálni a helyi érdekérvényesítés érdekében.

Tovább...
 
Nemzetközi összefogással az aktív időskorúakért
2009. február 12.

A békéscsabai Regionális Tudáshálózatokért Alapítvány, mint a Livorno Tartományi Önkormányzat együttműködő partnere, 18.000 euró támogatást kapott az Európai Unió Életen Át Tartó Tanulás Leonardo szakképzési programjának keretében.

Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2009. február 12.

Bizalomteszt: bukott a politika

-         A megyeiek zöme nem hiszi, hogy beleszólhat a helyi döntésekbe –

A rendőrökben bízunk, a politikusok és az önkormányzatok azonban hiteltelenné
váltak a Békés megyeiek többségének szemében. Ez az állampolgári részvétel hete alkalmából készített felmérésből derül ki.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2009. február 12.

Az NCA Dél-alföldi Regionális Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek működésének támogatására (Pályázat kódja: NCA-DA-09)

A pályázat célja: a civil szervezetek működéséhez való hozzájárulás, mind eszköz és infrastruktúra, mind humánerőforrás tekintetében, melyek elősegítik a szervezet fejlődését, működését. A pályázat célja továbbá civil szervezetek szoftverekhez való hozzájutásának támogatása.

Tovább...
 
AKTUÁLIS
2009. február 12.

Sporttámogatás 2009
Gyula Város Önkormányzata támogatja a civil sportszervezeteket, de csak részfinanszírozó szerepet tölt be. A 2009. évi sporttámogatás igényléséhez az űrlapot és az adatlapot már le lehet tölteni a
www.gyula.huoldalról. A pályázati csomagot egy példányban kérik benyújtani az alábbi címre:

Tovább...
 
RENDEZVÉNYEK
2009. február 12.

Meghívó

Tisztelettel meghívjuk és várjuk a Környezet –és Természetvédő Társadalmi Szervezetek XIX. Országos Találkozójára (OT)! A négy napos programot 2009. március 26-29. között rendezzük meg Tatbányán. A főbb eseményeknek a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája ad otthont.

Tovább...
 
KÉPZÉS
2009. február 12.

Közösségi-civil szervező felsőfokú szakképzés

2009 szeptemberétől a Szent István egyetem Gazdasági Kara (volt Tessedik Sámuel Főiskola, Békéscsaba) több felsőfokú szakképzésre várja jelentkezőit, az egyik újonnan indítandó közülük a Közösségi-civil szervező. 

Tovább...
 
AJÁNLÓ
2009. február 12.

Megjelent a proHáló hálózat időszaki kiadványa, a ph ÉRTÉK 2. száma

A tartalomból: Akikre büszkék vagyunk

Hálózatunk népszerűségét nemcsak tagszervezeteink munkálkodása és eredményei emelhetik, hanem azok az elismerések is, melyeket tagjaink kaptak helyi vagy országos szinten kiemelkedő tevékenységükért. Bízunk benne, hogy új rovatunk a későbbiekben sem marad tartalom nélkül, mert a most említett kollégákon kívül sokan vannak még, akikre a proHáló és a civil társadalom is büszke lehet.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB