spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2008. október
2008. október
"Közeledjünk egymáshoz!"
2008. oktĂłber 16.

Békési fiatalok kapcsolatainak erősítése

A Közösségfejlesztők Egyesülete - a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületével és a Békés Megyei Tudásház és Könyvtár Kulturális Irodájával együttműködve - 2008 májusában továbbképzést szervezett a személyes szolgáltatást nyújtó szakemberek és a közösségfejlesztés szakma iránt érdeklődők számára.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT BÉKÉS MEGYÉBEN...
2008. oktĂłber 16.

Családi Fesztivál az „Állampolgári részvétel hetén”

Békéscsaba a 2008-as Állampolgári Részvétel Hetéhez a "Családi Fesztivál" rendezvénnyel csatlakozott. Az eredetileg három napos program a rossz időjárás miatt október 3-án, és 5-én került lebonyolításra, a békéscsabai Ifjúsági Ház szervezésében. A program egyik célja az volt, hogy a családok együtt, egymásra figyelve töltsenek el egy hétvégét, a másik célja pedig, hogy a szűkebb településrészi szomszédságok találkozhassanak egymással, a településrészen tevékenykedő közösségekkel, segítő szakemberekkel, és az őket képviselőkkel.

Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2008. oktĂłber 16.

Új kihívások, bevált módszerek közösségfejlesztők munkájához

A település és közösségfejlesztő munka helyzetéről tárgyaltak a hétvégén Békés megyei szakemberek Kétegyházán. - A közösségfejlesztők bentlakásos továbbképzésén tájékoztatást adtunk a település és közösségfejlesztő munka aktuális helyzetéről, az új kezdeményezésekről. Emellett szó volt a helyi meglévő problémákról, a közösségfejlesztés jól bevált módszereiről és a legújabb pályázatokról - tájékoztatta lapunkat Kresák Anna koordinátor.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2008. oktĂłber 16.

Pályázati felhívás gyulai civilszervezetek számára

Gyula Város Képviselő-testületének Gazdasági és Városüzemeltetési Bizottsága pályázatot hirdet gyulai civil szervezetek számára

A támogatás formája: működési támogatás azon civil szervezet működési kiadásaihoz való hozzájárulás.

Tovább...
 
NCA HÍREK
2008. oktĂłber 16.

Lejárt a Nemzeti Civil Alapprogram civil jelöltállítási rendszerébe való bejelentkezés határideje

A 2008. augusztus 13-án megjelentetett miniszteri felhívás alapján a civil jelöltállítási rendszerbe való bejelentkezés postára adási határideje: 2008. szeptember 30. A határidőn túl postára adott jelentkezések nem fogadhatók el.

Tovább...
 
KÉPZÉS, KONFERENCIA, RENDEZVÉNY
2008. oktĂłber 16.

Városi Ifjúsági Parlament és megyei diákönkormányzati fórum 2008. október 15. Békéscsaba, Ifjúsági Ház

Program

07.30 - 07.50              Megérkezés, regisztráció (Ifjúsági Ház előtere)
08.00 - 08.20              Plenáris ülés  (nagyterem)

Tovább...
 
KÖNYVAJÁNLÓ
2008. oktĂłber 16.

"Hogyan varázsoljunk újjá egy közteret?"

"Hogyan varázsoljunk újjá egy közteret?"címmel kézikönyv jelent meg az Ökotárs Alapítvány gondozásában, a MOL támogatásával, amelyet szakmai konferencián mutattak be 2008. október 7-én. Az eredetileg az Egyesült Államokban publikált módszertani kiadvány közösségi terek tervezéséhez ad útmutatót és mutat be megvalósult projekteket, amelyek jó példaként szolgálhatnak a hazai közönség számára is.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB