spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2008. augusztus
2008. augusztus
Újraépítenék a bizalmat
2008. augusztus 25.

Az adományozás átláthatóságáért sürget országos összefogást több civil szervezet. Az emberi jóhiszeműséget kijátszó egy-egy,,megtévedt" csoport ugyanis pillanatok alatt képes lerombolni a többiek hitelét.

Nemrég megyénkben az Érző Szív Alapítvány keveredett országos botrányba. Ilyen és hasonló eset hazánkban évente jó ha egy tucat történik, ám a szabályosan működő és elkötelezett civil szervezetek ezreit sodorja a kabátlopás hírébe.

Tovább...
 
BEMUTATKOZIK
2008. augusztus 25.

… a Sarkadkeresztúri Hagyományőrző Egyesület

2007. október 5-én, 11 fővel alakult meg a Sarkadkeresztúri Hagyományőrző Egyesület, mely közhasznú, nyitott, független egyesület.

Úgy döntöttünk, hogy nem engedve a település hagyományos rendezvényeinek feledésbe merülését, lehetőségeinkhez mérten hozzájárulunk a hagyományok felelevenítéséhez.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2008. augusztus 25.

Pályázati felhívás Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér Cím elnyerésére

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium a gazdaság és vidéki lakosság számára nyújtott alapszolgáltatásokhoz kapcsolódóan pályázatot hirdet az "Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér Cím" elnyerésére.

Tovább...
 
HÍREK, INFORMÁCIÓK
2008. augusztus 25.

Döntések a Nemzeti Civil Alapprogram pályázataiban

Dél-alföldi Regionális Kollégiuma civil szervezetek működésének támogatására kiírt pályázati kategóriában.

Örömmel értesítjük a pályázókat, hogy az NCA Dél-alföldi Regionális Kollégiuma a 2008. február 27-én megjelentetett, NCA-DA-08 kódszámú, Civil szervezetek működésének támogatására kiírt pályázati kategóriában meghozta döntését.

Tovább...
 
KÖNYVAJÁNLÓ, CD AJÁNLÓ
2008. augusztus 25.

Kézikönyv civileknek

Kucsera Tamás Gergely könyve 2008-ban digitális formában jelent meg immár harmadik alkalommal. Az átdolgozott kiadás egy csokorba szedi mindazon ismereteket, amelyekre egy civil szervezetnek szüksége lehet. Információval szolgál a civil szervezetet létrehozni kívánó magánemberek számára is és a már működő szervezetek számára is.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB