spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2008. április
2008. április
15 ÉV - JUBILEUMI KÖZÖSSÉGFEJLESZTŐ KONFERENCIA BÉKÉSCSABÁN
2008. április 16.

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete  - megalakulásának 15. évfordulója alkalmából -  kétnapos rendezvényt szervezett Békéscsabán. Március 28-án  „szűk családi körben” ünnepeltek  az egyesület alapítói és  jelenlegi tagjai, munkatársai a  békéscsabai Fiume Étteremben. A találkozón szó esett az elmúlt 15 év sikereiről, kudarcarcairól, eseményeiről,  a közös kirándulásokról, élményekről .

Tovább...
 
Közösségi munka
2008. április 16.

Továbbképzés a személyes szolgáltatást nyújtó szakemberek számára

A Közösségfejlesztők Egyesülete – a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületével és a Békés Megyei Könyvtár és Humán Szolgáltató Centrummal együttműködve – továbbképzést szervez a személyes szolgáltatást nyújtó szakemberek és a közösségfejlesztés szakma iránt érdeklődők számára.

Tovább...
 
HÍREK A MEGYEI SAJTÓ TÜKRÉBEN
2008. április 16.

Környezetvédelmi civil szervezet alakult Csabán

Új környezetvédelmi civil szervezet alakult kedden Békéscsabán. A Békés-Bihor Eurorégió Fenntartható Fejlődésért Egyesület az ökológia stabilitásának megőrzését tűzte ki célul. Figyelnek a víz-, a levegőtisztaság, az épített környezet és a táj védelmére, valamint szerepet vállalnak abban, hogy minél kevesebb káros hatás érje a környezetet.

Tovább...
 
KÉPZÉSEK, KONFERENCIÁK, TALÁLKOZÓK
2008. április 16.

Szakmai konferencia Körösnagyharsányban

A Sarkadi Kistérségi Civil Fórum, a Körösnagyharsányért Egyesület és a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete szakmai konferenciát szervez, melynek témája: a hátrányos helyzetű települések közösségeinek helyzete, a fejlesztésük lehetséges irányai.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2008. április 16.

Az NCA Dél-Alföldi Regionális Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek működésének támogatására (Pályázat kódja: NCA-DA-08)

A pályázat célja: a civil szervezetek működéséhez való hozzájárulás, mind eszköz és infrastruktúra, mind humánerőforrás tekintetében, melyek elősegítik a szervezet fejlődését, működését.

Tovább...
 
Társadalmi szervezetek és alapítványok névjegyzéke az interneten
2008. április 16.

Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala (OITH) honlapján elérhetővé váltak az interneten a társadalmi szervezetek és alapítványok bírósági nyilvántartás szerinti adatai.

A kormányzati civil kapcsolatok fejlesztését szolgáló egyes intézkedésekről szóló 1065/2007 (VIII.23.) Korm. határozat 3. pontja értelmében hamarosan a Civil Információs Portálon is elérhetővé válnak az adatok köszönhetően az OITH és az SZMM közötti szakmai együttműködésnek.

forrás: www.civil.info.hu

 
KÖNYVAJÁNLÓ
2008. április 16.

Aluliskolázottság és munkaerőpiac - a cigány népesség esélyei Magyarországon

"Az elmúlt évben részt vettem egy közösségfejlesztő tréningen Indiában. Én voltam az egyetlen európai az összejövetelen. A többiek Indiából, Nepálból és Bhutánból érkeztek. Kölcsönösen kíváncsiak voltunk egymásra, így sokat beszélgettünk.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB