spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2008. március
2008. március
Az FMT-től a PIMASZ-ig
2008. március 24.

Bemutatkozik a Vajda Sára Ifjúsági Kulturális Egyesület

A Vajda Sára Egyesület elődje 2000-ben jött létre, még a nem hivatalos Fiatal Művészek Társasága néven. A társaságot olyan pusztaföldvári fiatalok alapították, akik valamilyen művészeti ágban tevékenykednek vagy a falu kulturális életének fellendítésén fáradoznak.

Tovább...
 
Sarkad és térsége Ifjúságáért Egyesület
2008. március 24.

A Sarkad és térsége Ifjúságáért Egyesületet 2006. augusztus 17-én alapított 10 elszánt, sarkadi fiatal, azzal a céllal, hogy amennyire ez tőlük telik, felpezsdítsék a Sarkadon és kistérségében élő fiatalok kulturális, szabadidős tevékenységeit. Kezdetben nagy vita volt az egyesületen belül, hogy csak helyi szinten, avagy kistérségi szinten tevékenykedjünk.

Tovább...
 
KÉPZÉSEK, MŰHELYEK
2008. március 24.

Ez történt….

NCA információs szakmai nap Békéscsabán  

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete (Megyei Civil Szolgáltató Központ) március 7-én Békéscsabán, a megyei könyvtárban tartotta az Nemzeti Civil Alapprogram pályázatait ismertető szakmai információs napját.

Tovább...
 
HÍREK A MEGYEI SAJTÓ TÜKRÉBEN
2008. március 24.

Az egyesület fő feladata az esélyteremtés

A gyulai székhelyű Mozgáskorlátozottak Dél-alföldi Regionális Egyesülete Medgyesegyháza-Bánkút Esélyegyenlőségi Csoportjának 183 tagja van. Fő feladatuk az esélyegyenlőség megteremtése és az érdekérvényesítés. Segítségükkel 16 sorstársuk otthona akadálymentessé vált. Nyolcan a háziorvosuk segítségével hozzájutottak a fogyatékossági járadékhoz.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2008. március 24.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlésének Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottsága pályázatot hirdet szociális célú segítő tevékenységek 2008. évi támogatásának elnyerésére

A pályázat célja: állampolgárok és közösségek tevékenységének támogatása.

Pályázhat: minden Békéscsabán működő közösség, csoport, egyesület, alapítvány, intézmény, egyén.

Tovább...
 
AKTUÁLIS
2008. március 24.

Tisztelt civil és ifjúsági szervezetek képviselői!

A KÖZÖD! Önkéntes Fiatalok Napja elnevezésű program Magyarországon ebben az évben 2008. április 19-én immáron harmadszor kerül megrendezésre a NOKIA támogatásával. Célunk az idei évben is, hogy a sokszínű és értékes helyi programokon keresztül minél több fiatalt motiváljunk közösségi önkéntes tevékenységekben való részvételre, valamint, hogy ezzel ráirányítsuk a társadalom és a döntéshozók figyelmét a fiatalok által végzett közösségi önkéntes tevékenység eredményeire és a társadalmi felelősségvállalás fontosságára.

Tovább...
 
KÖNYVAJÁNLÓ
2008. március 24.

Esélyek a piramis alján - Társadalmi felelősségvállalás és profit

A világ legizgalmasabb, leggyorsabban növekvő piaca ott rejtőzik, ahol az ember a legkevésbé sem várná: a fogyasztói piramis alján. A világ többmilliárd szegényét tévedés teherként kezelni: nézzünk rájuk inkább úgy, mint lehetőségre! Prahaladtól mindenki megtanulhatja, hogyan lehet a szegényeket is partnerként kezelve, úgy kiszolgálni őket, hogy a profittermeléssel összhangban lehetőséget kapjanak a felemelkedésre.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB