spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2008. február
2008. február
CIVIL HÁLÓZATOK MEGYEI SZAKMAI MŰHELYE
2008. február 19.

A Békés megyében működő civil hálózatok, fórumok, szövetségek, szolgáltatók vezetői (képviselői, munkatársai) – A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületének szervezésében - február 13-án tartották évadnyitó egyeztető megbeszélésüket a Szlovák Kultúra Házában, Békéscsabán.

Tovább...
 
HÍREK A MEGYEI SAJTÓ TÜKRÉBEN
2008. február 19.

Múltidézés kavart pitével, görhével Dévaványán, a civilek házában

Múltidéző programsorozat helyszíne ezen a héten a dévaványai Civil Ház. Négy társadalmi szervezet fogott össze annak érdekében, hogy bemutassák, hogyan is éltek a XX. század elején a dévaványai emberek. Akik hétfőn, a sorozat nyitónapján látogattak el a Civil Házba, olyan, a múlt század elején közkedvelt ételeket kóstolhattak meg, mint a görhe, a cibereleves, a csörögefánk, a tökpaszuly, a köleskása, a kavart pite vagy a diós pergeltcukor. Az ételek mellett a régi konyhai eszközöket is megismerhették.

Tovább...
 
HÍREK, INFORMÁCIÓK, RENDEZVÉNYEK
2008. február 19.

Békési barangolások a Körösök Völgye Turista Egyesülettel - Békés megyei nyílt túrák, rendezvények 2008-2009

A túranaptár időrendben tartalmazza a békés megyei természetjáró szervezetek, közösségek nyílt (bárki számára nyilvános) túráit. A túrák nagy része Békés megyében vezet, kisebb része az ország más tájain, vagy a környező országokban. Mivel a naptár jellemzően az év elején áll össze, érdemes a túrák előtt a megadott elérhetőségek valamelyikén érdeklődni az esetleges változások miatt.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2008. február 19.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Az NCA Országos Hatókörű Civil Szervezetek Támogatásának Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek működésének támogatására (Pályázat kódja: NCA-ORSZ-08)

A pályázat célja

A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja. A pályázat célja a civil szervezetek működéséhez való hozzájárulás.

Tovább...
 
AKTUALITÁSOK
2008. február 19.

2008. évi regisztrációs díj az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER).

Értesítjük Önöket, hogy az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer (EPER) rendszerhasználati díját a Szociális és Munkaügyi Minisztérium a 2008. évre vonatkozóan 3000 Ft-ban állapította meg.

Tovább...
 
KÖNYVAJÁNLÓ
2008. február 19.

A civil társadalom szervezeteinek joga Magyarországon

A jelen kis könyv nem gyakorlati útmutató, nem tankönyvi, hanem a jogászi gondolkodáshoz kíván újabb támpontokat adni a civil társadalom szervezeteinek működése és szabályzása terén. Nem törekszik teljességre, inkább problémákra, vitatható megoldásokra és egyes bírói döntésekre kíván rámutatni.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB