spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2008. január
2008. január
KÉPZÉS AZ E-CIVIL PROGRAM KERETÉBEN
2008. január 24.

Képzési lehetőség békés megyei civil szervezetek képviselőinek az e-civil program keretében

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) és a CISZOK hálózat e-civil programjának keretén belül, 2008-ban az alábbi képzések igénybevételére van lehetőség a megyében működő civil szervezetek képviselőinek.

Tovább...
 
HÍREK A MEGYEI SAJTÓ TÜKRÉBEN
2008. január 24.

Miniszteri-díj az autista gyerekek életminőségének javításáért

Miniszteri elismerő oklevelet kapott a békéscsabai AUT-PONT Autista Gyermekekért és Fiatalokért Alapítvány. A díjat az "esőember" gyermekek és családjaik életminőségének javításáért ítélték meg a civil szervezetnek. Az elismerést Szántó Tamás kuratóriumi elnök vette át dr. Lamperth Mónika szociális és munkaügyi minisztertől Budapesten, a fogyatékos emberek világnapja alkalmából.

Tovább...
 
TALLÓZÓ A MEGYE CIVIL ÉLETÉBŐL
2008. január 24.

Kistérségi megbeszélés Sarkadon

A Kötegyáni Baráti Kör Egyesület, a Sarkadi Kistérségi Civil Fórum  és a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete civil műhelyt szervezett 2007. január 7-én Sarkadon, a művelődési központban.

A megbeszélésre Okányból, Körösnagyharsányból, Kötegyánból és Sarkadról érkeztek a civil szervezetek vezetői.

Tovább...
 
Pályázatok
2008. január 24.

A VODAFONE ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDET súlyosan, halmozottan fogyatékos és / vagy autista gyermekek és fiatalok fejlesztésének, rehabilitációjának támogatására

A pályázat célja

Olyan, az állami ellátás által nem vagy csak részben biztosított fejlesztő és rehabilitációs foglalkozások támogatása, melyek célja a súlyosan, halmozottan sérült és / vagy autista gyermekek és fiatalok állapotának fejlesztése.

Tovább...
 
HÍREK
2008. január 24.

Vedd ki a részed! - II. fórumsorozat a NIOK Alapítvány ajánlásával

A „Vedd ki a részed!” II. program célja, hogy az érdeklődő civilek részére átfogó ismereteket nyújtson a Társadalmi Megújulás Operatív Program 2.5.1. – Érdekképviseleti szervezetek kapacitásainak fejlesztése támogatására pályázat kiírási feltételeiről, a pályázás és a lebonyolítás, a részvétel gyakorlati kérdéseiről.

Tovább...
 
KÖZLEMÉNY
2008. január 23.

Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal DÉL-ALFÖLDI REGIONÁLIS IGAZGATÓSÁGA

MILYEN CÉLOK VEZÉRELTÉK AZ ÁLLAMI ADÓHATÓSÁGOT A 2008. ÉVBEN BENYÚJTANDÓ ADÓBEVALLÁSOK MÓDOSÍTÁSÁBAN?

Az APEH elnöke által életre hívott Bevallás Korszerűsítési Fórum keretében – melynek tagjai civil szervezeteket képviselő a bevallási programokat leginkább felhasználó professzionális könyvelő irodák, adótanácsadók, bérszámfejtő programokat fejlesztő informatikai szolgáltatók, államigazgatási szervezetek - az adóbevallások egyszerűsítése, korszerűsítése és bevallások kitöltését segítő szolgáltatások bővítése, célként fogalmazódott meg.

Tovább...
 
AJÁNLÓ
2008. január 23.

Megjelent a ProHáló érték

A proHáló hálózat (Program a nonprofit szolgáltatások és szolgáltatók hálózatának fejlesztéséért) életében 2007 decemberében ünnepélyes pillanat következett: elkészítették a proHáló hálózat időszaki kiadványát, amely a kunbábonyi szakmai továbbképzésen, találkozón debütált.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB