spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2007. február
2007. február
CIVILEK HÁLÓZATÉPÍTÉSE A SARKADI KISTÉRSÉGBEN
2007. február 14.

Második alkalommal találkoztak a sarkadi kistérség civil szervezeteinek vezetői, képviselői január 26-án a Bartók Béla Művelődési Központban.

Az együttlétet, a kapcsolatfelvételt- melynek elsődleges célja a civil szervezetek közötti információáramlás elősegítése, az érdekérvényesítés erősítése – a Sarkadi Kistérségi Civil Fórum, a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete és a Bartók Béla Művelődési Központ kezdeményezte.
Tovább...
 
Közösségfejlesztők regionális találkozója Békéscsabán
2007. február 14.
A Közösségi Kezdeményezéseket Támogató Hálózat Békés megyei csoportja szakmai találkozóra hívta a régió másik két megyéjének közösségfejlesztő műhelyeit Békéscsabára. A három napos (2007. február 23-24-25) dél-alföldi találkozó  keretében a vendégeknek lehetőségük nyílik tapasztalatcsere látogatást tenni Tarhosra a Közösségi Házba, a Tarhos Fejlődéséért Közhasznú Egyesületnél; Békésen megtekinteni a Civil Szervezetek Házát és  beszélgetni a helyi civil szervezetek képviselőivel; találkozni a Mégis Van Remény Egyesület szakmai vezetőjével, és betekintést nyerni a szervezet által megvalósított projektekbe.
Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2007. február 14.

EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS CIVIL SZERVEZETEK BEVONÁSÁVAL

Együttműködési megállapodást írt alá a napokban a Békéscsabai Civil Szervezetek Szövetsége a megyeszékhely önkormányzatával. - Két éve dolgozunk együtt közös programokon a városháza egészségügyi irodájával. Tagszervezeteink közös pályázataihoz több alkalommal sikerült megszerezni az önkormányzat támogatását - ecsetelte a megállapodáshoz vezető utat Gólya Pál, a szövetség elnöke.
Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2007. február 14.
OFA PÁLYÁZATOK 2007-BEN

2007 folyamán várhatóan 27 pályázati programot hirdet Közalapítványunk. A felhívások folyamatosan jelennek meg az OFA honlapján.

Az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány az alábbi támogatási programokat indítja 2007 első félévében. A programok megvalósítására fordítandó támogatási összeg a Szociális és Munkaügyi Minisztériumtól, a Munkaerőpiaci Alapból származik.
Tovább...
 
HÍREK, INFORMÁCIÓK
2007. február 14.

ÖSSZEFOGLALÓ A NEMZETI CIVL ALAPPROGRAMOT ÉRINTŐ VÁLTOZÁSOKRÓL

(2006. december - 2007. január)
Tovább...
 
RENDEZVÉNYEK, KÉPZÉSEK
2007. február 14.

CIVIL BÁL

A Békéscsabai Civil Szervezetek Szövetsége szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a 2007. február 24-én, szombaton, 18. 30-tól kezdődő Civil Bálra!

Helyszín: Party Étterem (Békéscsaba, Szabadság tér 11-17.)

A belépőjegy ára 2000.- Ft, mely magában foglalja a vacsorát, és az élőzenei mulatságot!
Tovább...
 
EGYÉB INFORMÁCIÓK
2007. február 14.

ÁLDOZATSEGÍTŐ SZOLGÁLAT

A bűncselekmények áldozatainak segítéséről és az állami kárenyhítésről szóló 2005. évi CXXXV. törvény a bűncselekmények áldozatai részére az állam az alábbi támogatásokat nyújtja
Tovább...
 
KÖNYVAJÁNLÓ
2007. február 14.

Henry Mintzberg: Stratégiai szafari

Óriási tapasztalatánál fogva Mintzberg a stratégiai menedzsment nagy öregje.
E kézikönyvben remek humorral, könnyen érthetően foglalja modellekbe a lehetséges stratégiai választásokat – a gyakorlatban dolgozók számára hasznosan, az elméleti szakemberek és diákok számára érdekesen.
Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB