spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2007. március
2007. március
HÁLÓZATÉPÍTÉS A MEGYE CIVIL SZERVEZETEI KÖZÖTT
2007. március 20.

2007. március 3-án a Megyei Művelődési Központban került megrendezésre a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete által szervezett megyei civil konferencia, melyen több mint 50 szervezet képviselője jelent meg.

Az első előadást Bárdos Ferenc az egri Életfa Környezetvédő Szövetség ügyvezetője tartotta „ A civil együttműködéseket segítő hálózatok kialakulásának formái és módszerei” címmel. Miután a hálózatok kialakulásáról megtudhattuk a leghasznosabb információkat, Csathó Tibor az Életfa Környezetvédő Szövetség informatikus munkatársa „ A civil hálózatok kommunikációjáról”, a gyakorlati működés tapasztalatairól tartott  tájékoztatót.
Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2007. március 20.

A kistelepülésen élők is építsék, fejlesszék tovább a közösségüket

A Közösségi Kezdeményezéseket Támogató Hálózat Program tapasztalatairól esett szó azon a találkozón, amelyet a hétvégén rendezett meg a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete.
Tovább...
 
RENDEZVÉNYEK, KÉPZÉSEK
2007. március 20.

MEGHÍVÓ  

A„Nyújtsd Segítő Kezed” Alapítvány fennállásának 15. évfordulója alkalmából Jótékonysági Estet rendeznek, melyre szeretettel várnak minden kedves vendéget!

Jótékonysági Est időpontja: 2007. március 23. /péntek/ 19 óra

Helyszín: „Csaba” Honvéd Kulturális Egyesület /FEK/ Békéscsaba

Belépőjegy ára: 2500 Ft, mely tartalmaz:
Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2007. március 20.

Érik az EPER - elindult a regisztráció

Elkészült és a pályázók számára is elérhetővé vált mától az új pályázatkezelő szoftver: az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer (EPER) regisztrációs oldala. A szoftver a Mobilitás megrendelésére készült, s a 2007. évi hazai pályázatok már ebben az új rendszerben kerülnek meghirdetésre, kezelésre.
Tovább...
 
HÍREK, INFORMÁCIÓK
2007. március 20.
Előkészült a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Civil Cselekvési terve a Kormányzati civil kapcsolatok fejlesztésének irányelveihez kapcsolódóan, amelybe beépültek a korábban érkezett civil vélemények is.
Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB