spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2007. április
2007. április
BEMUTATKOZIK A MEDGYESEGYHÁZI FIATALOKÉRT KÖZHASZNÚ EGYESÜLET
2007. április 13.

A medgyesegyházi lakosokra közismerten jellemző munka-és lakóhelyszeretet, valamint kreatív fejlesztő törekvések találkozásából 1993-ban Medgyesegyházán útjára indult egy kezdeményezés.

A település önkormányzata és intézménye, a Művelődési Ház és Könyvtár, valamint a lakosság összefogásával először került megrendezésre az azóta már országos és nemzetközi hírnévnek örvendő Dinnyefesztivál. A programsorozat sikere nagymértékben köszönhető annak az újító szándékú, kreatív és kitartó csapatnak, amelynek tagjai évről-évre egyre több tapasztalattal látták el a fesztivál szervezésével, lebonyolításával járó feladatokat.
Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2007. április 13.

A komlósi civilek a természetvédelem elkötelezett hívei

A Száraz-ér menti települések mindent megtesznek, hogy természeti és épített környezetüket óvják és hírét vigyék, vannak még lelkes civilek. Ilyen a Tótkomlósi Száraz-ér Társaság.
Tovább...
 
HÍREK, INFORMÁCIÓK
2007. április 13.

MEGYEI KÖRKÉP A MÁRCIUSI CIVIL TANÁCSKOZÁSOKRÓL

 Bemutatkozott az Esélyek Háza

2007.03.22-én a battonyai polgármesteri hivatalban került megrendezésre a Dél-békési kistérségben működő civil szervezetek szakmai napja, ahol Dr. Karsai József polgármester, a Dél-békési Kistérség Többcélú Társulásának elnöke ismertette a kistérség fejlesztési stratégiáját, és a civilek bekapcsolódási lehetőségeit a program megvalósításába.
Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2007. április 13.

Az NCA Dél-alföldi Regionális Kollégiuma pályázatot hirdet civil szervezetek működésének támogatására / NCA-DA-07

A pályázat célja
A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja. A pályázat célja a civil szervezetek működéséhez való hozzájárulás.
Tovább...
 
RENDEZVÉNYEK
2007. április 13.

KISTÉRSÉGI NCA PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓS NAP

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete, és a Körös-sárréti Civil Szervezetek Szövetsége információs napot szervez a Nemzeti Civil Alapprogram pályázatairól a szeghalmi kistérségben működő civil szervezetek vezetői részére, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

A képzés helyszíne: Szeghalmi Vállalkozói Központ (Szeghalom, Tildy u. 7.)

Időpontja: 2007. április 14. (szombat) 13. 00-tól - 15. 30 óráig
Tovább...
 
KÖNYVAJÁNLÓ
2007. április 13.

Klaus Antons: A csoportdinamika gyakorlata –Gyakorlatok és technikák- (Synalorg Kft. 2006.)

A könyv az önismereti és terápiás csoportok azon vezetőinek nyújt módszertani eszköz-, és ötlettárat, akik a csoportok működése során felmerülő problémákat és konfliktusokat strukturált módon szeretnék feldolgozni.
Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB