spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2007. augusztus
2007. augusztus
TOVÁBBKÉPZÉS PROGRAMJA
2007. augusztus 08.

BÉKÉS MEGYEI CIVIL SZERVEZET VEZETŐK BENTLAKÁSOS TOVÁBBKÉPZÉSÉNEK PROGRAMJA 2007. AUGUSZTUS 10-12.
DOBOZ-SZANAZUG

Augusztus 10. (péntek)

14.00-16.00      Pályázati tájékoztatók az  Ifjúsági Házban(Derkovits sor 1.) :

- A civil szervezetek és az antidiszkriminációs törvény végrehajtása

Előadó: Csizmadia Péter, Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány (a pályázat megtekinthető a www.demnet.org.hu honlapon)

- Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül a civil szervezetek számára elérhető jövőbeni pályázati lehetőségek

Előadó: Csathó Éva, DARFT RFÜ Kht. – Mezőkovácsháza
Tovább...
 
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
2007. augusztus 08.

„Civil szervezetek és az anti-diszkriminációs törvény végrehajtása” PROGRAM

 1. A program fő céljai:

  • a civil szervezetek és társadalmi partnereik kapacitásának növelése, támogatása az egyenlő bánásmód törvény (Ebktv.) megfelelő alkalmazása, végrehajtása érdekében,
Tovább...
 
A Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány regionális fóruma Békéscsabán
2007. augusztus 08.
A Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány (DemNet) a „civil szervezetek és az anti-diszkriminációs törvény végrehajtása” címmel - a Szociális és Munkaügyi Minisztérium valamint a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Központi Pénzügyi és Szerződéskötő Egysége megbízásából -  pályázati felhívást tett közzé anti-diszkriminációs, esélyegyenlőségi területen dolgozó civil szervezetek támogatására.
Tovább...
 
Hírek a megyei sajtó tükrében
2007. augusztus 08.

Civileket segítő közösségi központ nyílt Békéscsabán

Közösségi Technológiai Központ nyílt a hét végén Békéscsabán. Hajnal Edit, a Csabai Civilek Irodájának vezetője elmondta, országszerte tizenkilenc ilyen centrumot alakítanak ki. A programmal a civil szervezetek technikai hátterét erősítik.
Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2007. augusztus 08.
A Szociális és Munkaügyi Minisztérium, valamint a Magyarországi Cigányokért Közalapítvány közösen 50.000.000 Ft keretösszeggel, Roma Kulturális Alap pályázatot hirdet.

A pályázat célja:

az országban működő cigány kisebbségi önkormányzatok, roma kulturális és művészeti tevékenységet folytató szervezetek és magánszemélyek által megvalósított programjainak részben vagy egészben való támogatása.
Tovább...
 
A NEMZETI CIVIL ALAPPROGRAM HÍREI
2007. augusztus 08.
Az NCA Dél-alföldi Regionális Kollégiuma 2007. július 20 –án elbírálta a 2007. évi működési pályázatokat, amelyeknek az aláírása jelenleg folyamatban van a Szociális és Munkaügyi Minisztériumban. Az eredmény előreláthatóan augusztus végén tekinthető meg az NCA honlapján (www.nca.hu).
 
HÍREK, INFORMÁCIÓK
2007. augusztus 08.

Jogvédő irodák működése Magyarországon

Betegek, szociális ellátottak és gyermekek jogaival foglalkozó jogvédő irodák jönnek létre szerte az országban - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő. A civil jogi képviselői hálózat tájékoztatással és tanácsadással járul hozzá, hogy az érintettek érvényesíteni tudják jogaikat.
Tovább...
 
Á R H szeptember 24-30.
2007. augusztus 08.

Tégy egy részt az egészhez!

A Central and Eastern European Citizens Network tagországai és tagszervezetei felhívással fordulnak mindazokhoz, akik fontosnak tartják a közösségi alapú társadalom kialakulását és ezért tenni is képesek/hajlandók, hogy legyenek alakítói, vagy résztvevői az Állampolgári Részvétel Hete nemzetközi eseményeinek!
Tovább...
 
CIVIL RÁDIÓ, FM 98
2007. augusztus 08.
A Civil Rádió műsorát a legszélesebb hallgatói közönségnek szánja, de a civil szféra híreire, információira, értékeire, eseményeire fogékony társadalmi csoportok a legfőbb célpontjai. A Civil Rádió javarészt élő műsorokat közvetít a stúdióból, a beszélgetéseket megszakító zenével, alkalmankénti bejátszásokkal, telefoninterjúkkal, játékokkal.
Tovább...
 
Könyvajánló:
2007. augusztus 08.
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Almanach (Szerkesztette: Pelenczei Szilvia; Kiadja: Első Nyírségi Fejlesztési Társaság – Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Szolgáltató Központ):
Tovább...
 
FIGYELEM!
2007. augusztus 08.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete irodája átköltözött a Békés Megyei Könyvtárba

Békéscsaba, Kiss Ernő u. 3.,

postacím: 5601 Békéscsaba, Pf. 570., telefon/fax: 66/530-207,

e-mail: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB