spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow E-Napraforgó 2013. december
E-Napraforgó 2013. december
FELHÍVÁS FEJLESZTÉSI PROGRAMBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE
2013. december 13.

A Közösségfejlesztők Egyesülete, a Dialóg a Közösségekért Egyesület (Miskolc), az Életfa Segítő Szolgálat Egyesület (Debrecen) és a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete (Békéscsaba), a Norvég Civil Támogatási Alap által finanszírozott program keretében, fejlesztési programban való részvételre hívja az Észak-Magyarországon, Észak-Alföldön és Dél-Alföldön működő, közösségi szolgáltatásokat fenntartó civil szervezeteket és informális közösségeket,csoportokat.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT...
2013. december 13.

A jó közösség a település hajtóereje lehet

Fókuszban a közösségi munka címmel szervezett a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete konferenciát november 15-én Békéscsabán, a Szlovák Kultúra Házában, a megye különböző településeiről érkező civil szervezetek vezetői, közművelődési intézmények munkatársai részére.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2013. december 13.

A turisztikai tevékenységek ösztönzését célzó pályázat

A Kiírásra 2013. november 25-től december 20-ig lehet benyújtani a támogatási kérelmeket a LEADER Helyi Akciócsoportokhoz. A dokumentumot postán kell eljuttatni, hiánypótlásra nincs lehetőség.

Tovább...
 
MEGYEI RENDEZVÉNYEK, FELHÍVÁSOK
2013. december 13.

Zempléni szlovák táncok - továbbképzés és táncház hagyományőrző táncosokkal

A Békés Megyei Néptáncosok Szövetsége 2013. december 15-én, vasárnap továbbképzést szervez Zempléni szlovák táncok témában. Az egész napos programban szerepel délelőtt 10 órától 13 óráig és délután 14 órától 17 óráig Parchovany-i szlovák táncok tanítása Kaszai Lili - Aranygyöngyös táncos és Fundák Kristóf - Örökös Aranysarkantyús táncos vezetésével.

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
2013. december 13.

Csepreghy: Hatékonyabb fejlesztések valósulhatnak meg a Dél-Alföldön

A most záruló uniós költségvetési ciklussal összehasonlítva több és hatékonyabb fejlesztés valósulhat meg 2014 és 2020 között a dél-alföldi régióban – jelentette ki Csepreghy Nándor kiemelt fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár hétfőn Szegeden.

Tovább...
 
E-Napraforgó 2013. december
2013. december 12.

null

 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB