spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow E-Napraforgó 2013. november
E-Napraforgó 2013. november
Non-profit menedzsment képzés Vésztőn
2013. november 15.

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete – a vésztői Sinka István Művelődési Központ és Városi Könyvtár, valamint a Körös-sárréti Civil Szervezetek Szövetsége partnerségével - non-profit menedzsment képzést indított október 19-én a Vésztőn és környékén, valamint a szeghalmi kistérségben működő civil szervezetek fejlesztése, erősítése, felkészítése érdekében.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT...
2013. november 15.

Nyitott Tanulási Központok nyílnak Békés megyében – a sikeres álláskeresésért, a munkahelyek megtartásáért és a foglalkoztathatóság javításáért

2013. október 18-án megnyitotta kapuit a Békéscsabai Nyitott Tanulási Központ. November 8-án és 11-én további központok nyílnak Szarvas és Békés településeken. A Tanulási Központok küldetése a munkahelyen, a magánéletben, a közéletben való boldoguláshoz felhasználható és a személyes kibontakozáshoz szükséges ismeretek biztosítása mindenki számára.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2013. november 15.

NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP PÁLYÁZATI FELHÍVÁSAI

Civil szervezetek működési célú támogatása 2014.

A pályázat célja a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése, a civil szervezetek működési költségeihez való hozzájárulás révén.

Tovább...
 
MEGYEI RENDEZVÉNYEK, FELHÍVÁSOK
2013. november 15.

Meghívó
A  Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete  a "FÓKUSZBAN A KÖZÖSSÉGI MUNKA" Újszerű közösségi kezdeményezések, jó gyakorlatok!  címmel konferenciát szervez, melynek

Időpontja: 2013. november 15. (péntek) 13.00 óra

Helyszíne: Szlovák Kultúra Háza – Békéscsaba, Kossuth tér 10.

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
2013. november 15.

Sajtótájékoztató a Kulturális közfoglalkoztatási programról

Négyezer fő részvételével, 2,5 milliárd forintos kerettel indul a hazai települések harmadát érintő, kulturális közfoglalkoztatási program novemberben. A Nemzeti Művelődési Intézet (NMI) által indított program célja, hogy újító módon, kulturális és közösségi értékteremtésre, a nemzeti kultúra terjesztésére használja ki a közmunkaprogram lehetőségeit.

Tovább...
 
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2013. november 15.

Szín Közösségi Művelődés    folyóirat 18/4-es lapszám

Új honlapunkon (www.nmi.hu) a folyóirat önálló web-felületen érhető el, amelyen az aktuális számhoz tartozó beharangozók mellett, folyóirat-archívum, szerkesztőségi információk, továbbá megrendelési lehetőség és lapismertető is kapcsolódik.

Tovább...
 
Megjelent az E-Napraforgó novemberi száma
2013. november 14.

null

 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB