spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow E-Napraforgó 2013. május
E-Napraforgó 2013. május
Népfőiskolai kollégiumot hoztak létre Kötegyánban
2013. május 10.

Április 25-26-án megalakult a Békés-Bihar Népfőiskola Kollégium. Az alakuló összejövetelen – melynek helyszíne a Tarján-puszta Vendégház volt - a résztvevők műhelymunka keretében ismerkedtek meg azokkal a szakmai irányzatokkal, amelyek a jövőben meghatározhatják a népfőiskola tartalmi tevékenységét.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT...
2013. május 10.

Munkaerő-piaci szolgáltatások fejlesztése az Ösvény Alapítványnál

2013. április 19-én Békéscsabán a Szlovák Kultúra Házában került megrendezésre a füzesgyarmati  Ösvény Esélynövelő Alapítvány TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0007-es projektjének rendezvénye, civil szervezetekkel való együttműködés keretében.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2013. május 10.

Zöld Forrás 2013 – Pályázat környezet- és természetvédelmi civil szervezetek részére

A Vidékfejlesztési Minisztérium meghirdeti a Zöld Forrás 2013 pályázatot a Nemzeti Környezetvédelmi Program céljainak megvalósítása érdekében állami feladatok átvállalására, a környezet- és természetvédelmi céllal létrejött, a nemzeti környezet- és természetvédelmi célok elérésében közvetlenül feladatot vállaló civil szervezetek (egyesületek és alapítványok) részére.

Tovább...
 
MEGYEI RENDEZVÉNYEK, FELHÍVÁSOK
2013. május 10.

"Az új civil törvény értékelése és elemzése"

Az Ökotárs Alapítvány, az Életfa Kulturális Alapítvány és a Csabagyöngye Kulturális Központ Civil Irodája szeretettel meghívja Békés megye civil szervezeteit a „Az új civil törvény értékelése és elemzése” fórumsorozat rendezvényére.

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
2013. május 10.

20 éves a Nemzeti Kulturális Alap – Az idei év első sajtóreggelije az NKA-nál

L. Simon László, a Nemzeti Kulturális Alap alelnöke 2013. április 24-én 9 órai kezdettel tartotta az NKA idei évi első sajtóreggelijét, amelyen az Alapot érintő legfontosabb változásokról, eseményekről, a szakmai kollégiumok ez évi döntéseiről számolt be a sajtó megjelent képviselőinek, illetve az érdeklődőknek.

Tovább...
 
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2013. május 10.

Civil szervezetek kézikönyve
Szerkesztette: Dr. Latorcai Csaba, Szablics Bálint
Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

A könyv, az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény 2012. július 1. napján hatályos szövege alapján mutatja be a civil szervezetek működésére vonatkozó legfontosabb szabályokat.

Tovább...
 
Bentlakásos szakmai műhely
2013. május 10.

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete az elmúlt évek hagyományainak megfelelően idén is megrendezi a civil szervezet vezetők bentlakásos szakmai műhelyét       Doboz-Szanazugban, melynek időpontja 2013. augusztus 9-10. A részletes program hamarosan olvasható lesz a civilek.csabanet.hu honlapon.

 
Megjelent az E-Napraforgó májusi száma
2013. május 10.

null

 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB