spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow E-Napraforgó 2013. február
E-Napraforgó 2013. február
Mátyus Alíz: Értékek szerint, közösségek által
2013. február 11.

Petényi Szilárdné, Hunya polgármesterének évtizedei

E Békés megyei kis faluban, mely 32 km-re fekszik a megyeszékhelytől, Békéscsabától, mindössze 682 fő lakik. Mégis van itt óvoda, katolikus templom, művelődési ház, könyvtár, orvosi rendelő, gyógyszertár, vendéglátóegység, internet, sportpálya, játszótér és minden, ami csak elképzelhető a nyugodt, csendes, de mégis haladó, és komfortos vidéki élethez.

Önkormányzatunk törekvése, hogy mind élhetőbb életet, mind szebb településképet alakítsunk ki ezen a helyen, ahol hisszük, élni jó. Büszkék vagyunk településünkre, az itt lakók szorgalmára.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT...
2013. február 11.

Szervezetfejlesztő program  Nagybánhegyesen

A Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával január 18-19-én a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete szervezetfejlesztő programot indított a mezőkovácsházi járásban működő civil szervezeteknek. Az első alkalommal a résztvevők – Szarvadi Antal, szervezetfejlesztő közreműködésével – megismerkedhettek a projektkészítés módszertanával: projekt ciklus menedzsment, stratégiai tervezés, a projekttervezés folyamata, a Gantt-diagram, logikai keretmátrix elkészítésének szabályai, a saját erőforrások feltérképezésének módszerei (SWOT analízis).

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2013. február 11.

Az EGT/ Norvég Civil Támogatási Alap pályázatai hamarosan elérhetőek

Az EGT/ Norvég Civil Támogatási Alap pályázatai hamarosan indulnak. Ebben az évben – első körben – különböző témakörökben kis- és makroprojektek, valamint egyéni ösztöndíjas tanulmányutak támogatására lesz lehetőség.

Tovább...
 
MEGYEI RENDEZVÉNYEK, FELHÍVÁSOK
2013. február 11.

FARSANGI RÖGTÖNZÉSEK

X. Improvizációs Fesztivál in memoriam Lengyel Pál

A békéscsabai Féling Színház és a Magyar Szín-Játékos Szövetség 2013-ban is megrendezi a "FARSANGI RÖGTÖNZÉSEK" improvizációs fesztivált.

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK
2013. február 11.

Folyamatos a párbeszéd a civil világgal

A civil szervezetek sokszínűségét, közösség formáló erejét, az állami, önkormányzati feladatok átvételében betöltött hangsúlyos szerepét emelte ki dr. Latorcai Csaba az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Civilek Napján a közszolgálati rádiónak adott interjújában.

Tovább...
 
Együtt a közösségekért!
2013. február 11.

Kezdetét veszik az első foglalkozások

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete február 12-én indítja útjára az „Együtt a közösségekért!” (TÁMOP-3.2.13-12/1-2012-0325) című projekt keretében a 2013. I. félévére tervezett foglalkozásokat. Az első alkalommal a Szigligeti Utcai és Kazinczy Lakótelepi óvodások egy csoportja személyiségfejlesztő és önismereti szakkörön vehet részt, ahol játékos formában a képességeik sokoldalú fejlesztése valósul meg.

Tovább...
 
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2013. február 11.

Új SM egyesületi bemutatkozó kiadvány

Új, színes bemutatkozó kiadványt jelentetett meg a közelmúltban az immár évtizedes szakmai és közösségépítő múltra visszatekintő Békés megyei SM egyesület, hogy minél többekkel megismertesse a szervezet munkáját, a közösségi élet örömét és növelje a társadalom sclerosis multiplex-el kapcsolatos ismereteit.

Tovább...
 
MEGHÍVÓ
2013. február 11.

Az Ökotárs Alapítvány, az Autonómia Alapítvány, a Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítvány,
a Kárpátok Alapítvány – Magyarország és a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete

ezúton tisztelettel meghívja Önt az

EGT/Norvég Civil Támogatási Alap TÁJÉKOZTATÓ FÓRUMÁRA

Tovább...
 
Megjelent az E-Napraforgó februári száma
2013. február 11.

null

 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB