spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2011. október
2011. október
Civil Fejlesztő Központ Mezőberényben
2011. oktĂłber 25.

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program IV. (LEADER) tengelybe sorolt fejlesztések támogatására kiírt „Térségi civil fejlesztő központok kialakítása” felhívásra „Civil központ kialakítása Mezőberényben” címmel nyújtott be pályázatot Mezőberény Város Önkormányzata 2010-ben a Körösök-Völgye Akciócsoport Nonprofit Kft-hez.

Tovább...
 
"AHOL ÉLSZ, TÉGY VALAMIT, LEGFELJEBB ÜLTESS EL EGY FÁT"
2011. oktĂłber 25.

Erdélyi barangolások

Művészekből, közösségfejlesztőkből, településvezetőkből álló 13 fős nemzetközi csoport látogatott el augusztus 23-27. között Erdélybe, a Kötegyáni Baráti Kör Egyesület (Népfőiskola) szervezésében. A látogatás célja nem csak Erdély kulturális, műemléki nevezetességeinek a megtekintése volt, hanem a kapcsolatok építése, a jó gyakorlatok tanulmányozása, a tapasztalatok átadása.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT...
2011. oktĂłber 25.

Információs Nap Békéscsabán

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete október 21-én szakmai információs napot tartott Békéscsabán, az Ibsen Házban. A rendezvény keretében a civil szektor aktuális kérdésköreit érintő témákról esett szó. Előadások hangzottak el többek között a civil törvénykezésben várható változásokról, valamint a Nemzeti Civil Alapprogram pályázatainak pénzügyi elszámolási módszeréről.

Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2011. oktĂłber 25.

Békésben egy állatvédő szervezet kapta a legnagyobb egy százalékot

Napi szavazás | A tavalyi évhez viszonyítva 147-el több kedvezményezett javára, ugyanakkor 70 millió forinttal kisebb összegben rendelkeztek idén egy százalékukról a Dél-Alföldön élők.

Tovább...
 
MEGYEI PROGRAMOK, FELHÍVÁSOK
2011. oktĂłber 25.

Lengyel Nap Békéscsabán

A Magyar - Lengyel Baráti Kulturális Egyesület szeretettel várja az érdeklődőket a Lengyel Nap Békéscsabán című rendezvényére 2011. november 5-én 16.00 órára a Lencsési Közösségi Házba. A programban költészeti est, zenés kabaré műsor, grafikai kiállítás és lengyel ételkóstoló szerepel.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2011. oktĂłber 25.

Gyermek csoportos programok támogatása

A Lakóhelyünkért Alapítvány kuratóriumának határozata alapján, pályázatot hirdet gyermek és/vagy ifjúsági csoportos programok támogatására.

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
2011. oktĂłber 25.

Év Fája-verseny

Az Ökotárs Alapítvány 2011-ben ismét meghirdette az Év Fája versenyt, melyen a 92 nevezőből 12 fát juttatott tovább a szakmai zsűri. Ezek vehetnek részt a nyilvános döntőben, melyben ismét a közönség szavazatai alapján dől el, hogy melyik fa nyeri el az Év Fája címet.

Tovább...
 
HASZNOS HONLAPOK
2011. oktĂłber 25.

Közösségi alapítvány

A közösségi alapítványok iránti érdeklődés felkeltésének, elmélyítésének segítésére létrejött egy honlap a Gyökerek és Szárnyak Civil Fejlesztő Műhely jóvoltából.

Kinek ajánljuk Lászlóval és Arankával való megismerkedést?

Tovább...
 
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2011. oktĂłber 25.

PAROLA

Ízelítő a 2011/3. szám tartalmából:

Megkezdjük beszámolónkat a 2011-es Nyári Egyetemről és bemutatunk egy B.A.Z. megye öt kistérségében hat éve zajló közösségfejlesztési folyamatot

  • Gergely Attila: Tükrök és jelzések – kulturális önismeretünk kérdéseiről
  • Vercseg Ilona: Mozduló és visszanéző közösségek
  • Molnár Aranka és társai: Építő közösségek – közös tudás
Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB