spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2011. június
2011. június
Napraforgó 2011. június
2011. jĂşnius 12.

Tovább...
 
Komplex szervezetfejlesztési szolgáltatás igénybevétele
2011. jĂşnius 12.

TAN-FOLYAM

TANULÁS A FOLYAMATOS FEJLŐDÉSÉRT  PROGRAM A BÉKÉS MEGYEI CIVIL SZERVEZETEK FEJLESZTÉSÉÉRT

Szervezetünk, a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete legfőbb célkitűzése – a megalakulástól napjainkig –  a helyi alakuló,  induló közösségi kezdeményezések „helyzetbe hozása”, bátorítása, információval  történő ellátása, ezáltal elősegítve, hogy saját maguk tudjanak cselekedni és erős helyi társadalmat kiépíteni.

Tovább...
 
BENTLAKÁSOS CIVIL MŰHELY Békés megyében
2011. jĂşnius 12.

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete – az elmúlt évi hagyományoknak megfelelően - 2011. augusztus 5-7. között rendezi meg a civil szervezeteknek szóló bentlakásos továbbképzését Doboz-Szanazugban, melynek keretében a civil szektort érintő aktuális kérdések kerülnek feldolgozásra elméleti előadások és műhelymunka formájában.

Információ: 66/333-263; Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 
Testvérvárosi civil szervezetek konferenciája Békéscsabán
2011. jĂşnius 12.

Az önkormányzatok és a civil szervezetek együttműködéseiről, kapcsolatairól tartottak nemzetközi konferenciát a békéscsabai polgármesteri hivatalban, ahol öt testvérváros, a finn Mikkeli, a német Wittenberg, a lengyel Tarnowskie Góry, a romániai Székelyudvarhely és Belényes egy-egy delegációval képviseltette magát.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT...
2011. jĂşnius 12.

Kulturális civil szervezetek III. találkozója

A Dél-alföldi régióban működő kultúrával, közművelődéssel foglalkozó egyesületek, alapítványok III. Találkozóját 2011. június 4-én tartották Békéscsabán. A találkozó szervezői, a Békés Megyei Népművészeti Egyesület és a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete azzal a céllal hívta életre a rendezvényt, hogy lehetőséget biztosítson a kultúrával foglalkozó civil szervezetek képviselőinek az egymással történő ismerkedésre; az információk cseréjére a szektort érintő önkéntes foglalkoztatásról és az önkéntes munka jelentőségéről.

Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2011. jĂşnius 12.

Térségi civil fejlesztő központ épül Szarvason

A Körös-szögi Civil Fórum Egyesület nyertes pályázatának köszönhetően hamarosan térségi civil fejlesztő központtá alakul Szarvason a Damjanich u.64. szám alatti egykori óvoda. Az épület jelenleg kihasználatlanul áll, az önkormányzat ugyanis a Kossuth utcában egy új, korszerű óvodát épített, oda költöztek át a gyermekek.

Tovább...
 
FELHÍVÁSOK
2011. jĂşnius 12.

A SINOSZ Békés Megyei Szervezete – a dél-alföldi regionális szervezetek bevonásával - fogyatékkal élő emberek számára képzőművészeti kiállítást és versmondó versenyt hirdet.

Versmondó verseny:

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2011. jĂşnius 12.

Főállású angyalok

A Vodafone Magyarország főállású angyalokat keres – olyan jelentkezőket, akik egy évig egy általuk választott fontos társadalmi cél érdekében egy non-profit szervezettel karöltve kívánnak dolgozni. A Vodafone versenyképes fizetést biztosít, hogy az angyalok minden energiájukat programjuk megvalósításának szentelhessék.

Tovább...
 
TÁBOR - AJÁNLÓ
2011. jĂşnius 12.

XXXI. Képzőművészeti Alkotótábor

A tábor szervezője: Békés Megyei Képzőművészeti Szabadiskola Egyesület

ideje: 2011.07.04 – 07.15

helye: Almássy kastély - Kétegyháza, Gyulai út 6.

A már hagyományosnak számító szekciókat indítjuk, mint festészet, szobrászat, tűzzománc, grafika.
A tábor tartalmi munkája:

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
2011. jĂşnius 12.

Újabb árcsökkenés a CivilTech programban!

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy 2011. május 1-től árfolyamváltozás miatt, csökkentek a CivilTech programban elérhető termékek árai! Aktuális áraink a legsűrűbben rendelt szoftverekre:

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB