spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2011. május
2011. május
Napraforgó 2011. május
2011. május 11.

Tovább...
 
Ajánló az Ibsen Ház rendezvényeiből
2011. május 11.

Ibsent az Ibsen Házba!

A Békés Megyei IBSEN Nonprofit Kft. Kulturális Irodája szeretettel várja az érdeklődőket a „Barangolások Norvégiában” rendezvénysorozat keretében Henrik Ibsen: Hedda Gabler című darabjának újszerű előadására.

Időpont: 2011. május 14. (szombat) 19 óra

Tovább...
 
Civil fórum Sarkadon
2011. május 11.

A Sarkadi Kistérségi Civil Fórum alapítóinak tagjai április végén tartották összejövetelüket a Békés-Bihar Kistérség Fejlesztő Egyesület székházában. A program bevezetéseként Ungvári Mihály, a fórum elnöke köszöntötte a résztvevőket és rövid tájékoztatásra, a helyzetkép felvázolására kérte fel a megjelent civil szervezetek képviselőit.

Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2011. május 11.

NOE-FON: nem csak nagycsaládosoknak

SZOLGÁLTATÁS Telefonon nyújtanak tájékoztatást a jogszabályokról

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) létrehozta a NOE-FON telefonos szolgáltatást, amelyet nem csak az egyesület tagjai vehetnek igénybe. A cél, hogy a szolgálathoz fordulók naprakész tájékoztatást kapjanak a jogszabályokról, hogy különböző ügyeiket gördülékenyen intézhessék.

Tovább...
 
MEGYEI PROGRAMOK, FELHÍVÁSOK
2011. május 11.

Hazai pályázatírás és projektvezetési alapok képzés

A képzés során a résztvevők megismerkednek a hazai pályázatok és projektek tervezésének, vezetésének legfontosabb szabályszerűségeivel, valamint a projekt lebonyolításának módszereivel.

A képzést azoknak a nonprofit szervezetek vezetőinek és tagjainak szánjuk, akik a pályázatírás és projektvezetés közvetlen gyakorlati tapasztalatait kívánják megismerni és saját tapasztalataikkal összevetni. Akik saját szervezetük forrásbevonó képességét kívánják eredményesebbé tenni. Számítunk és építünk a résztvevők aktív, műhelymunkára épülő részvételére.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2011. május 11.

Let’s Colour Magyarország!

A Let’s Colour Településszépítő Egyesület pályázatot ír ki épített környezetünk színesebbé tételére. A pályázat keretében a megvalósuló projekt/projektek teljes eszközigényét (festékek, ecsetek, állványok) és a színdesignereket az egyesület és az Akzo Nobel Coatings Zrt. (Dulux), a javasolt helyszíneket, ötleteket, falakat és a közösségi munkát a pályázók bizosítják.

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK
2011. május 11.

Közönyből – közügybe
VIII. Nyári Egyetem a közösségi részvétel fejlesztéséért
2 0 1 1. j ú l i u s 27 – 3 1. Kunbábony


Kedves Barátok, Kollégák és érdeklődők!

Válság van. De ez még inkább megerősítette bennünk, hogy szükség lenne találkozni!
Idén is lesz Nyári Egyetem Kunbábonyban.

Tovább...
 
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2011. május 11.

Nicholas A. Christakis – James H. Fowler: Kapcsolatok hálójában

Mire képesek a közösségi hálózatok, és hogyan alakítják sorsunkat?

A Kapcsolatok hálójában fenekestül felforgatja az eddigi elképzeléseinket a közösségekről és kapcsolatokról. Új paradigmát állít fel a társadalmi hálózatok ideáinkat, érzelmeinket, egészségünket, szokásainkat és politikai nézeteinket befolyásoló erejéről.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB