spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2011. április
2011. április
Napraforgó 2011. április
2011. április 07.

Tovább...
 
Tájékoztató fórum a Megyeházán
2011. április 07.

Április 1-én tájékoztató fórumot tartottak a békés megyei civil szervezetek vezetőinek, képviselőinek Békéscsabán, a Békés Megye Kulturális és Turisztikai Pályázata 2011. témakörben. A megjelenteket Kónya István, Békés Megye Képviselő-testületének alelnöke köszöntötte, aki hangsúlyozta, hogy a megyei önkormányzat partnernek tekinti a civil szervezeteket és mindent megtesz azért, hogy támogassa őket.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT...
2011. április 07.

Közösségfejlesztő műhely

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete szakmai műhelyt rendezett március 8-án Békéscsabán, az Ibsen Házban. A békés megyei civil szervezetek, informális közösségek vezetőinek, valamint a proHáló hálózat Helyi fejlesztő munkacsoport tagjainak szervezett program keretében hasznos település-közösségfejlesztő kezdeményezések bemutatására került sor.

Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2011. április 07.

A padra ültetett Pusztaföldvár

Közösség A szomszédok figyelnek egymásra és a falujukra, közben szórakoznak

Szeretnék a falu szép, régi arcát visszanyerni Pusztaföldváron. Az önkormányzat támogatja azokat az ingatlantulajdonosokat, akik házuk falát fehérre meszelik, portáikat gondozzák. A jutalom se marad el, padot kapnak házaik elé a földváriak.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2011. április 07.

"BÉKÉS MEGYE KULTURÁLIS ÉS TURISZTIKAI PÁLYÁZATA" 2011.

A Békés Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet a Békés megyei kulturális élet élénkítésére, az egészségmegőrzés, egészséges életmód szemléletének erősítésére, a megyei kiemelt rendezvények támogatására, a megyei turizmus erősítésére. (A pályázat kódja: BMÖ/MKTP/2011)

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK BÉKÉSCSABAI CIVIL SZERVEZETEKNEK
2011. április 07.

Önszerveződő közösségek támogatása

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK Kisebbségi, Ügyrendi és Ellenőrzési (KÜE) Bizottsága pályázatot hirdet Békéscsaba közigazgatási területén tevékenykedő önszerveződő közösségek pénzügyi támogatására.

Pályázhat minden civil szervezet, amely tevékenységét a városban fejti ki, a lakosságot közvetlenül érintő programot valósít meg, és eleget tett a 2010. évi elszámolási kötelezettségének.

Tovább...
 
MEGYEI PROGRAMOK
2011. április 07.

Tisztelettel meghívjuk Önt a Békés Megyei Esélyegyenlőségi Iroda Esélyek Háza Battonya és a Körös-szögi Civil Fórum Egyesület által szervezett

„2011 – Az aktív polgárságot előmozdító önkéntes tevékenységek európai éve” alkalmából Békés megyében 8 helyszínen megrendezésre kerülő önkéntes munkát népszerűsítő előadássorozatára.

Bevezető: Dr. Palkó Lajos, Esélyház vezetője

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
2011. április 07.

Több mint 200 millió forint piaci értékű szoftveradomány civilszervezeteknek

2010-ben nagy sikert ért el a Magyarországon a NIOK (Nonprofit Információs és Oktató Központ) Alapítvány által koordinált CivilTech program, így több mint 200 millió forint piaci értékű szoftveradományhoz jutottak a hazai alapítványok, egyesületek. A NIOK Alapítvány több mint 15 éve működteti a hazai adományozást segítő programjait, a CivilTech szolgáltatásuk 2008 januárjában indult.

Tovább...
 
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2011. április 07.

Ha a hegy nem megy... - A felkereső ifjúsági információs munka

Az információs és kommunikációs technológiák korában az ifjúsági információ-szolgáltatás és az ifjúsági munka is olyan új kihívásokkal szembesül, amelyekre az ifjúságsegítőknek és a fiatalokkal dolgozóknak korszerű, kreatív megoldásokkal kell választ adniuk.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB