spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2011. február
2011. február
Napraforgó 2011. február
2011. február 10.

Tovább...
 
NCA civil szervezetek működésének támogatása
2011. február 10.

Az NCA Dél-alföldi Regionális Kollégiuma pályázatot hirdetcivil szervezetek működésének támogatására(Pályázat kódja: NCA-DA-11)

A pályázat célja: a civil szervezetek működéséhez való hozzájárulás.

A működési költség a projekteket- és szervezeteket megalapozó, kiszolgáló, fejlesztő és adminisztráló, a törvényeknek való megfelelést segítő és a szervezet cél szerinti tevékenységek feltételeinek biztosítása érdekében felmerült kiadás.

Az alábbi szervezetek nyújthatják be papíralapú vagy elektronikus pályázatukat:

Tovább...
 
Ne tégy minden tojást egy kosárba!
2011. február 10.

Tanácskozás a kultúrafinanszírozásról

A Tudományos Ismeretterjesztő Társulat, Körösök Vidéke Egyesület a TÁMOP-3.2.3-08/2-2009. keretében, 2010-ben 180 órás Kulturális projekt ciklus menedzsment (KPCM) képzést valósított meg térítésmentesen 100 fő számára. A képzést főként a kulturális területen tevékenykedő civil szervezetek tagjainak, közművelődési, közgyűjteményi intézmények munkatársainak ajánlották, de média-szakemberek, önkormányzati dolgozók, oktatásban tevékenykedők, egyetemisták is jelentkeztek, s sikeresen elvégezték azt.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT... hírek megyei civil eseményekről
2011. február 10.

NCA Információs Nap

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete (Békés Megyei Civil Szolgáltató Központ) február 4-én szakmai információs napot tartott Békéscsabán, ahol a Nemzeti Civil Alapprogram pályázatainak bemutatására került sor. Az összejövetelen közel 100 fő jelent meg Békés megye különböző településeiről, kisebb-nagyon civil szervezetek képviselői. A pályázatok benyújtásával kapcsolatos változásokat és a költségvetés tervezésre vonatkozó főbb tudnivalókat a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Wekerle Sándor Alapkezelő Civil Támogatási Főosztályának munkatársai ismertették a jelenlévőknek. Hajnal Edit a Nemzeti Civil Alapprogram 2011. évi szakmai pályázati lehetőségeiről tartott tájékoztatót.

Tovább...
 
Megyei felhívások
2011. február 10.

Nemzetközi Irodalmi Találkozón való bemutatkozási lehetőség

A Magyar-Lengyel Baráti Kulturális Egyesület 2011. április 11-én, a KÖLTÉSZET NAPJA alkalmából Nemzetközi Irodalmi Találkozót rendez lengyel, szlovák, erdélyi magyar és hazai költők részvételével. A találkozón bemutatásra kerülnek a meghívott szerzők alkotásai, melyekből erre az alkalomra egy kötet kerül kiadásra.

Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2011. február 10.

Régiós verseny: harmadik helyen a nagycsaládosok

A napokban ért véget a Jövő Háza Alapítvány tízhetes kampánya a dél-alföldi régió három megyéjében. A program fő célkitűzése a társadalom és a környezet harmonikus viszonyának bemutatása volt. Ezenfelül az anyagtakarékosság, illetve a szelektív hulladékgyűjtés iránti igény, valamint a másodnyersanyagok ismertségének és elfogadottságának növelése ugyancsak szerepelt a célok között.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2011. február 10.

A NEMZETI CIVIL ALAPPROGRAM (NCA) PÁLYÁZATI FELHÍVÁSAI

Az NCA Demokrácia- és Partnerség Fejlesztési Kollégiuma pályázatot hirdet  "Érdekképviseleti célú civil együttműködések támogatása, a civil kontroll erősítése"  támogatására (Pályázat kódja: NCA-DP-11-B)

Tovább...
 
PROGRAMAJÁNLÓ
2011. február 10.

KÖTEGYÁNI FALUFEJLESZTÉSI KONFERENCIA

A konferencia időpontja: 2011. február 18. – 10.00 óra
Helyszíne: Kötegyán – Művelődési Ház

PROGRAM
Megnyitó: Nemes János polgármester, Kötegyán

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
2011. február 10.

Letölthető az Új Széchenyi Terv Pályázati kézikönyve

Orbán Viktor miniszterelnök, Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter és Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter 2011. január 14-én mutatta be az Új Széchenyi Tervet, a magyar gazdaság- és fejlesztéspolitikai rendszer megújításának koncepcióját.

Tovább...
 
Közösségi - civil szervező felsőfokú szakképzés
2011. február 10.

A Szent István Egyetem Gazdasági Kara, Békéscsabán Közösségi-civil szervező felsőfokú szakképzést hirdet nappali és levelező tagozaton, államilag támogatott finanszírozással.

Jelentkezés módja:

A www.felvi.hu oldalon illetve a Felvételi tájékoztatóban található jelentkezési lap 2011. február 15-ig történő benyújtásával.

Tovább...
 
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2011. február 10.

Richard Templar: A vezetés 100 szabálya –mert a munkatársakat irányítani kell

A könyvben megtalálható alapszabályok segítenek abban, hogy mikor mit mondjunk és tegyünk, és azt is megtudhatjuk, hogyan hozhatjuk ki csapatunkból a legjobbat. Egyszóval ezek a szabályok képezik sikeres üzleti karrierünk alapját. A szabályok megismerését követően életünk sokkal könnyebb lesz, és még nagyobb sikereket könyvelhetünk majd el.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB