spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2010. június
2010. június
KULTURÁLIS CIVILEK TANÁCSKOZTAK BÉKÉSCSABÁN
2010. jĂşnius 10.

Közel félszáz civil szervezet több mint nyolcvan tagja vett részt a Dél-alföldi régióban működő, kultúrával és közművelődéssel foglalkozó egyesületek és alapítványok második alkalommal megtartott találkozóján  május 15-én  Békéscsabán.

A rendezvényen az érdeklődők a tevékenységükhöz elengedhetetlen, széles körű információkat kaphattak a pályázatoktól kezdve egészen a forrásteremtési lehetőségekről. A programot a Békés Megyei Népművészeti Egyesület szervezte, együttműködve a Dél-alföldi Regionális Közművelődési Egyesülettel és a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületével.

Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2010. jĂşnius 10.

Körösnagyharsány - Elismerés

Elismerő oklevelet kapott a közelmúltban a Dél-alföldi Regionális Ifjúsági Tanácstól a Körösnagyharsányért Egyesület. Az elismerést a gyermek- és ifjúsági célú sikeres programjaiért, munkájáért kapta a civil szervezet.

forrás: Békés Megyei  Hírlap,

2010.05.18. 

Tovább...
 
NYÁRI TÁBOR AJÁNLÓ
2010. jĂşnius 10.

BÉKÉSCSABA

BÉKÉS MEGYEI IBSEN OKTATÁSI, MŰVÉSZETI ÉS KÖZMŰVELŐDÉSI NONPROFIT KFT. KULTURÁLIS IRODA

Kreatív gyermek alkotótábor

Mi a szünidei programod?

Ugye nem szeretnél a nyári melegben, egy sötét szobában a televízió vagy a számítógép előtt ülve azon gondolkodni, hogy lemaradsz életed legemlékezetesebb nyaráról?

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2010. jĂşnius 10.

Az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány pályázatot hirdet "Foglalkoztatási, munkaerő-piaci témákat feldolgozó kiadványok és konferenciák" elnevezésű programtámogatására

A támogatási program célja:

Lehetőséget biztosítani olyan rendezvények megtartására, és/vagy kiadványok elkészítésére, amelyek biztosítják a foglalkoztatáspolitika törekvéseinek a megismertetését.

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
2010. jĂşnius 10.

BENTLAKÁSOS CIVIL MŰHELY Békés megyében

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete 2010. augusztus 6-8. között tartja a civil szervezeteknek szóló bentlakásos továbbképzését, melynek keretében a civil szektort érintő aktuális  kérdések kerülnek feldolgozásra elméleti előadások és műhelymunka formájában.

Információ: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Tovább...
 
HÍREK, INFORMÁCIÓK
2010. jĂşnius 10.

Megkerülhetetlen tényezővé váltak a nonprofit szervezetek

A nonprofit szervezetek száma és a bevételek reálértéke is nőtt 1993 és 2008 között Magyarországon, az előbbi 87 százalékkal, az utóbbi pedig 90 százalékkal - mondta Sebestyén István, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) főtanácsosa.

Tovább...
 
KIADVÁNY
2010. jĂşnius 10.

TRIPLET
A spanyol, belga, magyar civil társadalom hozzájárulása a trió EU-elnökséghez
Osváth László

A spanyol, belga és magyar civil együttműködésre épülő "Triplet" projekt mindenekelőtt azt a felismerést juttatja kifejezésre, hogy a "trió" elnökség nem csupán a politikusok, a diplomaták és a szakemberek számára jelent kihívást és újszerű cselekvési lehetőséget. Meggyőződésünk, hogy civil részvétel, hozzájárulás nélkül nem lehet sikeres egyetlen elnökség sem.

Tovább...
 
GRATULÁLUNK!
2010. jĂşnius 10.

Kitüntetés

A Társadalmi Egyesülések Országos Szövetsége 2010. május 29-én ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját Budapesten, amelynek alkalmából a TESZ Országos Elnöksége elismerését és köszönetét fejezte ki Szűcs Gáborné civil koordinátornak, a Békési Civil Szervezetek Háza és a Békési Nyugdíjas Ház vezetőjének, egy Kitüntető Oklevéllel a szövetségben végzett kiemelkedő, több mint egy évtizedes munkásságáért, amellyel maradandóan segítette a magyar társadalom helyi és országos fejlődését.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB