spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2010. május
2010. május
BÉKÉS MEGYEI CIVILEK KÜLFÖLDÖN
2010. május 10.

Dániában jártunk, mesterségünk címere … avagy amatőr színjátszó fesztivál másképp

A Körös-Vidék Drámapedagógiájáért Alapítvány négy képviselője az NCA (Nemzeti Civil Alapprogram) támogatásával Dániában, Ribe-ben járt a DATS (Dán Amatőr Színjátszó Egyesület) meghívására, az általuk rendezett amatőr színjátszó fesztiválon.

Tovább...
 
BEMUTATKOZIK...
2010. május 10.

Nagybánhegyesi Szlovák Hagyományőrző Közhasznú Egyesület

Az egyesület fő célkitűzése a szlovák nyelv és kultúra ápolása, fejlesztése, valamint a szlovák nemzeti kultúra értékeinek őrzése és megismertetése.

Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR - tallózás a megyei sajtóból
2010. május 10.

Pusztaföldvár

A Vajda Sára Ifjúsági és Kulturális Egyesület zenei estet szervezett Földvár unplugged címmel.  Régi slágerek és új dallamok csendültek fel énekkel és gitárral, helyi tehetséges fiatalok előadásában.

Tovább...
 
RENDEZVÉNYEK
2010. május 10.

Szeretettel és tisztelettel meghívjuk Önt a Dél-alföldi régióban működő kultúrával, közművelődéssel foglalkozó egyesületek, alapítványok II. TALÁLKOZÓJÁRA.

A rendezvény időpontja: 2010. május 15. (szombat) 09.00 órától
Helyszín: Kézműves Szakiskola Békéscsaba, Orosházi út 32.

 

Tovább...
 
TÁBOROK
2010. május 10.

A Dél-alföldi Regionális Közművelődési Egyesület 2010-ben tizenötödik alkalommal hirdeti meg általános iskolák, középiskolák, kollégiumok diák-önkormányzati tagjai és vezetői számára nyári képző táborát.

Helye: Békéscsaba, Szent István Egyetem, Alma Mater Hostel
Ideje: 2010. július 5-10.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2010. május 10.

Nemzeti Civil Alapprogram Az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma pályázatot hirdetcivil szervezetek helyi társadalmat segítő tevékenységének támogatására

(Pályázat kódja: NCA-CIV-10-D)

A pályázat célja

a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítése: a helyi közösségekben a társadalmi együttműködés fejlesztése és a társadalmi szolidaritás erősítése főként a helyi hatókörben tevékenykedő szervezetek által, különböző alulról szerveződő közösségi tevékenységek útján.

Tovább...
 
HÍREK, INFORMÁCIÓK
2010. május 10.

Adóhatóság: nem változott az 1+1 százalék felajánlása

Május 20-a nemcsak a magánszemélyek személyi jövedelemadó-bevallásának, hanem a befizetett jövedelemadó 1+1 százalékának felajánlásáról szóló rendelkezés benyújtásának határideje is. - A felajánlás módjában, az elmúlt évhez viszonyítva, nem történt változás - tudtuk meg Németh Gabriellától.

Tovább...
 
FIGYELMÜKBE AJÁNLJUK...
2010. május 10.

A Magyar - Lengyel BarátiKulturális Egyesületszervezésében

2010. május 22-én15.30 órakor Csorváson a Művelődési Központban kerül megrendezésre  a "Színes virágok" című Békés megyei Nemzetiségi Kórus Találkozó .

 A találkozón fellép: a Szerb Általános Iskola és Óvoda Kórusa (Battonya), az Eleki Németek Egyesület Énekkara, a "Choral" román nemzetiségi kamara kórus (Battonya), a Csabianska Ruzsicska - szlovák nemzetiségi kórus (Békéscsaba), a "Nefelejcs" népdalkör (Csorvás), a "Chopin" kórus (Békéscsaba)

Tovább...
 
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2010. május 10.

A Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat és az Ifjúsági Szakértők Társasága közös kiadásában megjelent az Ifjúságügy, ifjúsági munka, ifjúsági szakma című módszertani kézikönyv. A kézikönyv 1000 példányban került nyomtatára első körben, és ingyenesen igényelhető.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB