spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2010. április
2010. április
Új civil szervezet alakult Kertészszigeten
2010. április 10.

2009 decemberében megalakult Kertészszigeten a „SZIGETKÉK” Kertészsziget Fejlődéséért Egyesület. Az egyesület elnöke: Ádámné Szabó Gyöngyi.

Az elnök így mutatta be a szervezetüket: „2006-ban kezdtük meg tevékenységünket a községben, ahol több szülő összefogásával, önkéntesen, különböző programokat szerveztünk a lakosság részére.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT...
2010. április 10.

Ülésezett a Civil Tanács Békésen

Március hó elején ülésezett a Civil Tanács, melyen részt vett a Békés Városi Polgármesteri Hivatal munkatársa Kálmán Tibor ifjúsági és sport referens is.
Az önkormányzat a gazdasági válság időszakában és több önkormányzati beruházás megvalósítási folyamatában is fontosnak tartja és támogatja a város civil szervezeteit. 2009-ben 4 millió 255 ezer Ft volt a rendelkezésre álló megpályázható támogatási összeg, mely 2010-ben 4 millió 280 ezer Ft-ra emelkedett.

Tovább...
 
BEMUTATKOZIK
2010. április 10.

 "Zöld 14" Békés-Bihor Eurorégió Fenntartható Fejlődéséért Egyesület

A 2008-ban alakult civil szervezet fő célja a Békés-Bihor (Románia) Eurorégió biogeográfiai egység – amely érzékeny, sérülékeny ökoszisztéma – ökológiai stabilitásának megőrzése, a lakosság, a környezet és a gazdaság egységes rendszerbe foglalása, ahol a fenntarthatóság elve alapján a természeti-környezeti értékeknek van elsőbbsége

Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2010. április 10.

Békésszentandrás. Civilek

Négy civil szervezet számára 282 ezer forint támogatást ítélt meg a képviselő-testület a február 25-ei ülésen. Az összeg forrása a képviselői tiszteletdíj-felajánlásokból létrehozott alap.

Tovább...
 
RENDEZVÉNY
2010. április 10.

II. Békéscsabai Civil Nap

A Civil Szervezetek Szövetsége által szervezett rendezvény célja:

a Kerekasztal működését, illetve a Békés megyében működő civil szervezetek tevékenységét bemutató esemény szervezése. A lakosság, önkormányzati képviselők, és a vállalkozók körében a civil szektor népszerűsítése. Figyelem felhívás az adózó polgárok felé, hogy ajánlják fel adójuk 1%-át a civil szervezetek támogatására.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2010. április 10.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlésének Egészségügyi, Szociális és Lakásügyi Bizottsága pályázatot hirdeta szociális célú segítő tevékenységek 2010. évi támogatásának elnyerésére

A pályázat célja: Az állampolgárok és közösségek tevékenységének támogatása.

Tovább...
 
HÍREK, INFORMÁCIÓK
2010. április 10.

I love Békés megye

Áprilisban Szeghalomra érkezik az I love Békés megye programsorozat: szórakoztató programok, kvízjátékok, bábelőadás, gasztronómia és fergeteges buli várja a fiatalokat, valamint a 30Y pörgős- rockos, de mindenképpen alternatív zenéje.

Tovább...
 
KIADVÁNYAJÁNLÓ
2010. április 10.

Hálózatfejlesztés. Civil Műhely kötetek 2. proHáló - Hálózat a nonprofit szolgáltatások és a nonprofit szolgáltatók hálózatának fejlesztéséért.

(Szerkesztette: Groskáné Piránszki Irén) Pécs, 2008. Kiadja a Nevelők Háza Egyesület (Pécs) együttműködésben a Kelet-magyarországi Közösségszolgálat Alapítvánnyal. (Debrecen).

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB