spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2009. október
2009. október
KÖZÖSSÉGFEJLESZTÉSRŐL HATÁROK NÉLKÜL
2009. oktĂłber 25.

címmel megrendezett konferencián találkoztak október 9–10-én Gyulán a Hőforrás Hotel-ben az ország különböző részéből, Békés megyéből és a határon túlról érkező civil szervezetek képviselői.

Tovább...
 
KÖR (Közösségi Önsegítő Rendszer)
2009. oktĂłber 25.

A KÖR (Közösségi Önsegítő Rend­szer) azoknak az embereknek a csoportja, akik egy térségben, vagy településen a saját felaján­lásaikat és szükségleteiket pénz nélkül (nem jö­vedelemszerzés céljából) cserélik. A KÖR egy közösségi nyilvántartási rendszer, amely azt a célt szolgálja, hogy az adott közösségben lévő erőforrásokat eredményesebben lehessen hasz­nálni.

Tovább...
 
IDŐS BEVÁNDORLÓK MUNKAHELYI BEILLESZKEDÉSE
2009. oktĂłber 25.

A békéscsabai Regionális Tudáshálózatokért Alapítvány szakértői a közelmúltban a dániai Vejlében vettek részt az Európai Unió Leonardo da Vinci partnerségi programja által finanszírozott nemzetközi műhelymunkában. A projekt olasz, dán, brit, máltai és magyar résztvevői az 50 év feletti munkaképes munkavállalók munkában tartását, illetve munkaerő-piacra történő visszatérését alapvetően a felnőttképzéssel és felnőttképzési szolgáltatások segítségével kívánják elősegíteni.

Tovább...
 
SAJTÓTÜKÖR
2009. oktĂłber 25.

Áramszámlák fizetését segítik a máltaiak

Mától adhatják le jelentkezésüket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Hálózat a közösségért elnevezésű pályázatára a rászorulók. A 20 és 140 ezer forint közötti összegű támogatással a Démász számlájukat fizetni nem tudó vagy csak nehezen teljesítő, szociálisan hátrányos helyzetben élő fogyasztókat segítik Békésben és Csongrádban. A karitatív szervezet a 149 millió forintos összegből előreláthatólag 900 családot támogat majd a két megyében.

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2009. oktĂłber 25.

Ökotárs Alapítvány pályázati felhívása: Civil érdekérvényesítés és közösségfejlesztés 2009

Az Ökotárs Alapítvány a Trust for Civil Society in CEE forrásainak felhasználásával pályázatot ír ki magyarországi (bármilyen témán és tevékenységi területen dolgozó) civil szervezetek érdekérvényesítő képességét növelő programokra.

Tovább...
 
AKTUÁLIS - 1%
2009. oktĂłber 25.

Az APEH honlapjáról 2009. augusztus 10-től letölthető a „Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról” című bizonylat (továbbiakban: közlemény), amelyet a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény 6. § (3) bekezdése alapján a civil kedvezményezetteknek 2009. október 31-ig kizárólag elektronikus úton, az ügyfélkapun keresztül kell megküldeniük az állami adóhatóság részére.

Tovább...
 
HÍREK, INFORMÁCIÓK
2009. oktĂłber 25.

Körös Klub
5600 Békéscsaba, Lencsési út 55-57. IV/21.
Telefon/fax: +36 66  441 403, telefon: +36 20 527 3827
Drótposta: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
honlap: www.korosklub.hu

Tovább...
 
AJÁNLÓ
2009. oktĂłber 25.

Bemutatkozik Meister Éva színművésznő…

Meister Éva színművész  figyelmükbe ajánlja előadóestjeit, melyekkel hosszú évek alatt sok helyen megfordult már Magyarországon, Németországban, Délvidéken, Erdélyben, Bécsben.

Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB