spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Kezdőlap arrow Napraforgó arrow 2009. szeptember
2009. szeptember
MEGHÍVÓ
2009. szeptember 18.

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a 2009. szeptember 19 - én megrendezésre kerülő Családi Napunkra. A rendezvény helyszíne: Békéscsaba, Kolozsvári u 62. az Egyensúly Háza.

időpontja: 10.00 - 16.00 óráig.

Tovább...
 
EZ TÖRTÉNT... HÍREK MEGYEI CIVIL ESEMÉNYEKRŐL
2009. szeptember 18.

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete – Békés Megye Önkormányzata támogatásával – augusztus 11-13. között szervezte meg a  hagyományos nyári bentlakásos civil műhelyét Doboz-Szanazugban.

Tovább...
 
RENDEZVÉNYEK, KÉPZÉSEK, KONFERENCIÁK BÉKÉS MEGYÉBEN
2009. szeptember 17.

BÉKÉBEN BÉKÉSBEN - Nemzetiségi Fesztivál

Békéscsaba, 2009. szeptember 18–19. Szlovák Kultúra Háza és környéke (Kossuth tér – Kiss Ernő utca)

Tovább...
 
PÁLYÁZATOK
2009. szeptember 17.

Az NCA Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma pályázatot hirdet a civil szférával kapcsolatos vizsgálatok, felmérések és kutatások támogatására. / NCA-CIV-09-E

A pályázat célja:

A pályázat a civil társadalom erősítését, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának segítését szolgálja. A pályázatot kiíró Kollégium célja, hogy a kiírásban szereplő egyes kategóriák mindegyik részterületére vonatkozóan készüljön megfelelő szakmai minőségű kutatás.

Tovább...
 
BEMUTATKOZIK & a "JÖVŐ ÉS VALÓSÁG" EGYESÜLET
2009. szeptember 17.

Az egyesület olyan szociális, szabadidős és oktatási tevékenységet végez, mely megfelel a gyermekek korának, fejlettségi szintjének és egyedi igényeinek. A program és beszélgetések célja a gyermekek életre nevelése.A ma gyermekei egy szinte kizárólag Én központú világban nőnek fel. Kevés az a család, aki minden nap lelkiismeretesen tud gyermekével foglalkozni.

Tovább...
 
"Ismerd meg Lengyelországot" - hagyományőrző utazás immár 9. alkalommal
2009. szeptember 17.

A Magyar – Lengyel Baráti Kulturális Egyesület és Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata szervezésében immáron 9. alkalommal került sor az „Ismerd meg Lengyelországot” c. hagyományőrző utazásra, amelyen egyesületi tagok és a lengyel iskola tanulói vettek részt.

Tovább...
 
AKTUÁLIS
2009. szeptember 17.

Civil Kamara

Az Európa Ház a hazai civil társadalom fejlődésének elősegítése céljából Civil Kamara létrehozására törekszik. Több mint féléves előkészítő munkálatok, konzultációk, találkozók után e törekvés most abba a szakaszába érkezett, amikor a szélesebb civil nyilvánosság elé kilépve  kérdőív segítségével  szeretne tájékozódni és véleményt kérni , megismerni a civil szervezetek álláspontját. A Civil Kamara olyan önkéntes tagságú köztestület, mely független jogi személyként működve országos civil érdekképviseleti tevékenységet látna el.

Tovább...
 
AJÁNLÓ
2009. szeptember 17.

Szabálytalanságkezelés és helyszíni ellenőrzés az uniós és hazai forrásból támogatott pályázatoknál

Útmutató segíti ezután a nyertes pályázókat

Az ESZA Nonprofit Kft. az elmúlt egy évben kiemelt figyelmet fordított ügyfelei minőségi kiszolgálására, ennek érdekében számos fejlesztést hajtott végre és több tucat, a honlapon elérhető segédletet készített.

Tovább...
 
Állampolgári Részvétel Hete - 2009
2009. szeptember 09.

2009. szeptember 21-27.

Az esemény fővédnőke Hankiss Elemér

A Central and Eastern European Citizens Network (www.ceecn.net) tagországai és tagszervezetei felhívással fordulnak mindazokhoz, akik fontosnak tartják a közösségi alapú társadalom kialakulását és ezért tenni is képesek/hajlandók, hogy legyenek alakítói, vagy résztvevői az Állampolgári Részvétel Hete nemzetközi eseményeinek!

Tovább...
 
ÁRH Kétegyházán
2009. szeptember 09.

Az nállampolgári részvétel hete keretében a Táncsics Mihály Művelődési Ház és Könyvtár az alábbi programokkal várja a település gyermekeit:

  • Junior KRESZ-teszt
  • „Én és az Európai Unió!” műveltségi teszt
  • „Játszó-tér” játékos ügyességi vetélkedő
  • Játszóház: gyöngyfűzés, scoubidou
Tovább...
 
Legyen Önnek is honlapja! Készítette, szerkesztette, tárhely: CSABAPROG Kft.


spacer.png, 0 kB